Alonso: Ο Dennis δεν με έχει καλέσει

Σχετικά άρθρα

GP GERMANIA F1/2014

Με τις φήμες περί αποχώρησης του Fernando Alonso από τη Ferrari να πληθαίνουν, ο Ισπανός ξεκαθάρισε πως δεν έχει μιλήσει με τον Ron Dennis, διαψεύδοντας την προσφορά των 32 εκατομ. δολαρίων που υποθετικά του είχε γίνει.

Όχι, δεν με κάλεσε (ο Dennis). Αυτό είναι 100% ψευδές.

Παρότι η Ferrari θα ήθελε η φετινή χρονιά να περάσει όσο γρηγορότερα γίνεται, ο Alonso κρατάει κάποια θετικά στοιχεία, ελπίζοντας όμως για κάτι καλύτερο μελλοντικά.

Με 7 μόνο αγώνες να απομένουν, δεν μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα. Η ελπίδα είναι για το 2015 και μετά. Εύχομαι να μπορέσουμε να μειώσουμε τη διαφορά μας από τη Mercedes, η οποία είναι πολύ μπροστά. Αυτά τα χρόνια με τη Ferrari δεν κέρδισα, αλλά 2 φορές κρίθηκαν όλα στον τελευταίο αγώνα και έχω κερδίσει και κάποιος σπουδαίους αγώνες.

Ποτέ δεν μετάνιωσα που ήρθα στη Ferrari, γιατί στην τελική είναι η σημαντικότερη ομάδα. Οι Los Angeles Lakers και η Real Madrid επίσης χάνουν κάποιες φορές, αλλά είναι σπουδαίο να είναι μέλος τους.

Ross Brown

Όσον αφορά την πιθανή επιστροφή του Ross Brawn στο Maranello (με ανακοίνωση αυτό το τριήμερο στη Monza) ή την πιθανότητα να επιστρέψει ο Flavio Briatore στη Formula 1, ο πιλότος της Ferrari απάντησε:

Δεν νομίζω πως θα υπάρξει κάποια ανακοίνωση ή ότι υπάρχει κάτι για να ανακοινωθεί. Πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στον Mattiacci και τις αποφάσεις του. Όλες οι αλλαγές στην ομάδα γίνονται με στόχο τη βελτίωσή της.

Ο Flavio είχε κατά καιρούς αρκετές καλές ιδέες. Νομίζω πως είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος και έχει πάντα ένα τρόπο για να λύνει προβλήματα. Κατ’ εμέ, είναι κάποιος που θα μπορούσε να βοηθήσει αρκετά το άθλημα.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα