Το Citroen C3-XR σε επίσημες φωτογραφίες

Σχετικά άρθρα

Citroen C3-XR (1)

Και νέες φωτογραφίες του Citroen C3-XR κυκλοφόρησαν, με τη διαφορά πως αυτή τη φορά είναι επίσημες. Το crossover αποτελεί την έκδοση παραγωγής του C-XR Concept, το οποίο έκανε ντεμπούτο στην έκθεση του Πεκίνου.

Citroen C3-XR (2)

Η Κίνα αποτελεί υψίστης σημασίας αγορά για την Citroen, γι’αυτο και βλέπουμε μοντέλα, όπως το DS 6WR και το DS 5LS να απευθύνονται μόνο στην τοπική αγορά. Το C3-XR θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Νοέμβριο στην έκθεση της Guangzhou και ουσιαστικά αποτελεί την έκδοση του Peugeot 2008 με τα σήματα της Citroen.

Citroen C3-XR (4)

Στη βασική του έκδοση θα εξοπλίζεται με έναν τετρακύλινδρο 1.800άρη ατμοσφαιρικό κινητήρα αγνώστου ιπποδύναμης, ενώ θα φορέσει και τον 1.6-λίτρων turbo με 163 ίππους με σύστημα start/stop. Θα κατασκευάζεται στη Κίνα από τη κοινοπραξία Citroën & Dongfeng Motor Group και μεταξύ άλλων θα διαθέτει και το σύστημα Grip Control που αρχικά είδαμε στο DS 6WR.

Citroen C3-XR (3)

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Citroen παρουσιάζει το νέο Berlingo, αποκλειστικά ηλεκτρικό

Δύο μήνες μετά την αποκάλυψη της τέταρτης γενιάς του C3, η Citroen παρουσιάζει τώρα την πλήρως ανανεωμένη έκδοση του Berlingo, η οποία στην Ευρώπη...

Ανακαλούνται 12.180 Citroen C3 και DS3 στην Ελλάδα λόγω των αερόσακων της Takata

12..182 Citroen C3 και DS3 παραγωγής ετών 2009 ως και 2017 ανακαλούνται στην Ελλάδα, εξαιτίας των ελαττωματικών αερόσακων της Takata. Στα επηρεαζόμενα αυτοκίνητα, τα χημικά...
Autoblog.gr