Ο Kobayashi θα τρέξει και στη Σιγκαπούρη

Σχετικά άρθρα

15150294111_71160acc9e_k

Έπειτα από την αντικατάστασή του στο Βέλγιο και τον πλειστηριασμό της θέσης του από την Caterham, ο Kamui Kobayashi περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να μάθει αν θα βρίσκεται στο κόκπιτ της CT05 σε κάθε Grand Prix. Όπως έγινε και στην Ιταλία, ο Ιάπωνας ενημερώθηκε μερικές ώρες πριν τη διεξαγωγή των επίσημων διαδικασιών, πως θα τρέξει και στο νυχτερινό αγώνα στη Σιγκαπούρη. Στη Monza ο Kamui τερμάτισε τις κατατακτήριες και των αγώνα μπροστά από τις δυο Marussia, πράγμα σπάνιο για την Caterham φέτος, και στοχεύει σε παρόμοιο αποτέλεσμα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Τερματίζοντας στην Ιταλία μπροστά από τους κοντινότερους ανταγωνιστές μας, ανυπομονώ για άλλον έναν καλό αγώνα στην πίστα της Σιγκαπούρης. Θα ήταν καλό να δούμε τι είμαστε ικανοί να καταφέρουμε με το καινούριο πακέτο αναβαθμίσεων στο Marina Bay Street Circuit. Στα σιρκουί δρόμου μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε και θα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα κάνουμε ό,τι καλύτερο εκεί.
Βέβαια και στο στρατόπεδο της Marussia επικρατεί ανυπομονησία για το συγκεκριμένο αγώνα, του οποίου τα χαρακτηριστικά μοιάζουν αρκετά με το Μονακό, όπου η ομάδα κατέκτησε τους πρώτους βαθμούς της ιστορίας της. Έτσι, ο Jules Bianchi δήλωσε:
Τα χαρακτηριστικά της πίστας μοιάζουν πολύ με το Μονακό, που ήταν ένας ιδιαίτερος αγώνας, αφού τερμάτισα στους βαθμούς.
Με τόσες πολλές ομοιότητες, αυτή είναι μια πίστα που μου δίνει μια καλή αίσθηση. Πέρυσι ο αγώνας δεν εξελίχθηκε και τόσο καλά για μένα, αλλά μάθαμε πολλά από αυτό και ελπίζω ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την εμπειρία για να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα φέτος.
Η Marussia βρίσκεται στην ένατη θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών, με 2 βαθμούς, ενώ η Caterham στην ενδέκατη και τελευταία, χωρίς βαθμούς, και με καλύτερο αποτέλεσμα την ενδέκατη θέση του Ericsson, επίσης στο Μονακό.

[Photo Copyrights: LAT Photographic/Caterham F1 Team]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...

Ο Alonso δήλωσε απογοητευμένος από την ποινή

Οι αγωνοδίκες τιμώρησαν τον Fernando Alonso με ποινή 20 δευτερολέπτων μετά το Grand Prix της Αυστραλίας, επειδή έκριναν πως ο Ισπανός προκάλεσε σκόπιμα το...
Autoblog.gr