Η Brabham ετοιμάζεται να επανέλθει στα motorsports [w/video]

Σχετικά άρθρα

Jack Brabham

Την τελευταία του πνοή άφησε πριν περίπου 4 μήνες ο Jack Brabham. Ο Brabham είναι ο μοναδικός άνθρωπος στην ιστορία της Formula 1, που κατάφερε να πάρει τίτλο οδηγώντας μονοθέσιο που φέρει το όνομά του, τη δεκαετία του ’60. Έπειτα από την πώληση της ομάδας στον Bernie Ecclestone και δυο ακόμη τίτλους οδηγών, το όνομα πέρασε στα χέρια ενός βελτιωτικού οίκου της BMW και πλέον, ο νεότερος υιός του Sir Jack, David, έχει ξεκινήσει την προσπάθεια επαναφοράς του ονόματος στους αγώνες.

Στο αρχικό στάδιο συμπεριλαμβάνεται η συμμετοχή στο πρωτάθλημα αντοχής της FIA και τον αγώνα του Le Mans, στην κατηγορία LMP2, αλλά και αυτή στο νεοσύστατο πρωτάθλημα Formula E, με απώτερο στόχο την επανεμφάνιση της Brabham στη Formula 1.

Το φιλόδοξο “Project Brabham” στοχεύει στην υποστήριξη του κοινού, όπως έχει γίνει σε αρκετές περιπτώσεις στο ποδόσφαιρο, με αμφιλεγόμενα όμως αποτελέσματα. Πλέον, έχει ξεκινήσει η καμπάνια αναζήτησης κεφαλαίων για την αγωνιστική δραστηριότητα, και σε αντάλλαγμα, η ομάδα υπόσχονται να παρέχει “απαράμιλλη πρόσβαση” στην εσωτερική της λειτουργία.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στο επίσημο site, αλλά και στο βίντεο που ακολουθεί.

ΠηγήBrabham

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από τη Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...