Video που δείχνει το σφοδρό ατύχημα του Jules Bianchi

Σχετικά άρθρα

Bianchi

Ο Jules Bianchi συνεχίζει να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας μετά από το ατύχημα που είχε στο Ιαπωνικό Grand Prix κι ενώ έχει υποβληθεί σε μία εγχείρηση στο εγκέφαλο, εκεί που εντοπίζονται τα κυριότερα και πιο σοβαρά τραύματα.

Μέχρι στιγμής, δεν είχαμε δει το video από τη σύγκρουση του 25χρονου με τον γερανό, παρά μόνο φωτογραφίες και videos μετά το ατύχημα. Τώρα, όμως, κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο ένα video που δείχνει πώς ο Γάλλος έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στον γερανό που απομάκρυνε το μονοθέσιο του Adrian Sutil.

Η σφοδρότητα του ατυχήματος είναι πολύ μεγάλη και φαίνεται καθαρά πως θα μπορούσε να είχε τραυματίσει ή και να σκοτώσει έναν από τους κριτές αν είχε διαφορετική πορεία. Ταυτόχρονα, βλέπουμε έναν κριτή να κυματίζει την πράσινη σημαία, κάτι που γεννά ερωτήματα. Όλα τα νεότερα που αφορούν τον οδηγό τής Marussia μπορείς να τα βρεις εδώ.

https://www.youtube.com/watch?v=2yY-u90YK40

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr