Ενθουσιασμός για το πρωτάθλημα στο στρατόπεδο της Mercedes. Ευχαριστίες και προς τον Ross Brawn

Σχετικά άρθρα

Wolff Lowe Lauda

Έπειτα από ένα ακόμη 1-2 στη φετινή σεζόν, η ομάδα της Mercedes πανηγύρισε στη Ρωσία το πρώτο της πρωτάθλημα κατασκευαστών στη Formula 1. Όπως είναι φυσικό, οι άνθρωποι της ομάδας ήταν ενθουσιασμένοι βλέποντας τους κόπους τους να ανταμείβονται, με τους Toto Wolff, Niki Lauda και Paddy Lowe να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, χωρίς να παραλείπουν να ευχαριστήσουν και τον Ross Brawn, που μέχρι πέρυσι ανήκε στο δυναμικό της Mercedes.

Lauda: (Το πρωτάθλημα) Σημαίνει πολλά. Πρέπει να σας πω πως είμαι φορτισμένος συναισθηματικά. Όταν ξεκινήσαμε την προσπάθεια, ο Ross Brawn, ο Toto Wolff και εγώ μαζί, ήταν δύσκολη δουλειά. Είναι μια συναισθηματική στιγμή, αλλά ας σκεφτούμε κιόλας τον επόμενο αγώνα.

Θα γιορτάσουμε, αλλά πρέπει να γυρίσουμε σπίτι. Ο Lewis θα πετάξει μαζί μου. Ο Nico έκανε πολύ καλή δουλειά μετά το λάθος του στην αρχή. Είμαι χαρούμενος, δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο από αυτό.

Wolff: Μιλήσαμε πολύ για το Ross και εκείνος υπήρξε θεμελιώδους σημασίας για την ομάδα, έχτισε τα θεμέλια αυτής της ομάδας. Αυτό είναι επίσης και δικό του τρόπαιο. Υπάρχουν αρκετές εκατοντάδες άτομα στο Brackley και τη Στουτγάρδη, που διαδραμάτισαν κι αυτοί σημαντικό ρόλο.

Lowe: Έχουμε εργαστεί πολύ σκληρά για αυτό, πολλοί άνθρωποι έχουν εργαστεί για χρόνια για να τα καταφέρουμε. Θα έχουμε μια μεγάλη γιορτή αύριο, για να βγάλουμε τα συναισθήματά μας. Όλοι πρόκειται να έρθουν (στο εργοστάσιο) και απλά θα απολαύσουμε τη στιγμή.

Το πρωτάθλημα των οδηγών παίζεται ακόμα και εμείς δεν θα αισθανθούμε άνετα, μέχρι να έχουμε μαθηματικά και τα δύο πρωταθλήματα. Αλλά το πιο σημαντικό είναι πως έχουμε ένα καλό αυτοκίνητο για να κλείσουμε τη σεζόν.

Η W05 είναι με διαφορά το καλύτερο μονοθέσιο στο grid, χωρίς να υστερεί σε κάποιο τομέα έναντι του ανταγωνισμού και σίγουρα οι άνθρωποι της Mercedes πρέπει να αισθάνονται περηφάνια για τα φετινά τους επιτεύγματα.

[Photo Copyrights: Mercedes AMG F1 Team]

ΠηγήBBC
ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες ζητούν νέα στρατηγική από την ΕΕ ώστε να γίνουν ξανά ανταγωνιστικές

Με τις πωλήσεις των ευρωπαϊκών αυτοκινητοβιομηχανιών να μειώνονται και τα γραφειοκρατικά εμπόδια να αυξάνονται, οι αυτοκινητοβιομηχανίες της Γηραιάς Ηπείρου ζητούν μια νέα ευρωπαϊκή στρατηγική...