Τα τελευταία επίσημα νεά για τον Bianchi: Παραμένει σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση

Σχετικά άρθρα

Motor Racing - Formula One World Championship - Belgian Grand Prix - Preparation Day - Spa Francorchamps, Belgium

Για 9η συνεχόμενη ημέρα ο Jules Bianchi νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Mie, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με τους γιατρούς να κάνουν ό,τι είναι δυνατό ώστε να βελτιωθεί η υγεία τού Γάλλου. Ο 25χρονος έχει κάνει ήδη μία επέμβαση στον εγκέφαλο, ενώ τα νέα που προκύπτουν από επίσημες πηγές είναι πραγματικά ελάχιστα, προφανώς γιατί δεν υπάρχει σημαντική αλλαγή στην κατάστασή του.

Σήμερα, η Marussia, φυσικά σε συνεργασία με το νοσοκομείο και την οικογένειά του, προέβη σε ανακοίνωση, κάτι που είχε να κάνει από την περασμένη Δευτέρα. Οι ομοιότητες είναι πάρα πολλές, καθώς ο Jules συνεχίζει να μάχεται για τη ζωή του, όμως για ας δούμε τι λέει η ρωσική ομάδα.

Μετά από αίτημα της οικογένειας τού Jules Bianchi, και σε συνδυασμό με το Γενικό Νοσοκομείο Mie στο Yokkaichi, η Marussia F1 Team είναι σε θέση να δώσει τις ακόλουθες πληροφορίες σχετικά με την ιατρική κατάσταση τού Jules:

Οι τελευταίες 9 ημέρες ήταν εξαιρετικά δύσκολες για την Jules και την οικογένειά του. Ως συνέπεια τού ατυχήματος στη Suzuka, ένας αριθμός από προκλήσεις έπρεπε να ξεπεραστεί και η κατάσταση παραμένει δύσκολη, λόγω τής διάχυτης αξονικής κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης που έχει υποστεί ο Jules.

Ο Jules παραμένει σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας τού Γενικού Νοσοκομείου Mie στο Yokkaichi. Η οικογένεια τού Bianchi συνεχίζει να έχει την παρηγοριά των σκέψεων και των προσευχών πολλών οπαδών τού Jules και του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ειδικότερα, οι πολλές εκδηλώσεις υποστήριξης και αγάπης κατά τη διάρκεια τού Ρωσικού Grand Prix στο Sochi ήταν κάτι πολύ σημαντικό για τους γονείς τού Jules και τους φίλους που είναι επίσης στο νοσοκομείο.

H οικογένεια θα δώσει περισσότερες ιατρικές ενημερώσεις όταν είναι απαραίτητο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...