Μητέρα Bianchi: Η F1 αποφεύγει τις ευθύνες της για το ατύχημα τού Jules

Σχετικά άρθρα

Jules Bianchi

Αν ρωτήσει κάποιος τη FIA για το αν έχει ευθύνες για το ατύχημα τού Jules Bianchi στη Suzuka, η απάντηση θα είναι αρνητική. Ο Charlie Whiting έχει δηλώσει πως οι υπεύθυνοι της πίστας αντέδρασαν σωστά μετά από το ατύχημα (δε διαφωνώ), αλλά ο Βρετανός δεν αναφέρθηκε ποτέ στο γιατί εν έτει 2014 πρέπει να υπάρχει γερανοφόρο όχημα μέσα στην πίστα και όχι μεγάλοι γερανοί εκτός αυτής.

Μέχρι στιγμής, μόνο ο πατέρας τού Jules είχε μιλήσει για τον γιο του, αλλά τώρα το ίδιο κάνει και η μητέρα τού Γάλλου, Christine, ωστόσο είναι πιο σκληρή και λέει πράγματα που κάποιοι δε θα ήθελαν ν’ ακουστούν. Αρχικά, είπε, λοιπόν:

Ο Jules έχει πολύ καλή μεταχείριση. Το νοσοκομείο είναι τέλειο και οι γιατροί είναι εξαιρετικοί.

Όσο για το ατύχημα, όμως, δεν είναι και τόσο ευγενική, έχοντας φυσικά κάθε δίκιο στο πλευρό της.

Δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο, εκτός από τις κριτικές. Ξέρετε, μερικοί άνθρωποι λένε πράγματα για να αποφύγουν τις ευθύνες τους.

Και όταν ο δημοσιογράφος τού γαλλικού RLT τη ρώτησε αν κάποιος είπε σ’ αυτή ή στην οικογένειά της να μη μιλήσουν, αυτή είπε:

Η Formula 1. Είναι μια επιχείρηση. Μια πολύ μεγάλη επιχείρηση.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...