Το Las Vegas θέλει να μπει στη Formula 1, σύμφωνα με τον Ecclestone

Σχετικά άρθρα

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Κι ενώ οι περισσότεροι οπαδοί τής Formula 1 λέμε να σταματήσει αυτή η αύξηση των circuit πόλης, το αφτάκι τού Bernie Ecclestone δεν ιδρώνει ούτε στο ελάχιστο, διότι ξέρουμε καλά ότι ο 83χρονος βάζει το χρήμα πάνω από τις επιθυμίες των απλών οπαδών. Μπορεί τα πλάνα από τους αγώνες μέσα στις πόλεις να είναι εντυπωσιακά, όμως είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν μπορούμε να έχουμε τους αγώνες που βλέπουμε στις κανονικές πίστες.

Η νέα μεγαλούπολη, λοιπόν, που θέτει υποψηφιότητα για να μπει στο πρόγραμμα τής Formula 1 είναι το Las Vegas, μία από τις πιο εντυπωσιακές στις ΗΠΑ, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο Ecclestone λέει πως ήδη έχουν κάνει τις πρώτες κινήσει για αγώνα γύρω από το Strip.

Το Las Vegas λέει ότι είναι έτοιμοι και θα πάνε για να το κάνουν, και ότι θα έχουμε σίγουρα αγώνα στο Strip. Υπάρχουν 1 εκατομμύριο χώρες που θα ήθελαν να έχουν αγώνα Formula 1, αλλά δεν μπορούν να το αντέξουν. Είναι πιο πιθανό ότι θα έχουμε περισσότερους από 20 αγώνες στο πρωτάθλημα με το Μπακού, παρά ότι θα χάσουμε κάποιον αγώνα.

Πέρα από το Grand Prix στο Austin, οι Αμερικανοί προσπάθησαν να διοργανώσουν αγώνα Formula 1 και στο New Jersey, όμως τα οικονομικά ζητήματα δεν τους το επέτρεψαν. Το Μεξικό θα επιστρέψει το 2015, ενώ θα έχουμε μια ολοκαίνουρια πίστα στο Μπακού το 2016, όπου θα φιλοξενηθεί το Ευρωπαϊκό Grand Prix.

Το Las Vegas, αν τελικά τα καταφέρει, δε θα είναι η πρώτη φορά που θα φιλοξενήσει τα μονοθέσια τής Formula 1, μιας και το είχε κάνει το 1981 και το 1982, για το Caesars Palace Grand Prix, με το όνομα να προέρχεται από το ομώνυμο πολυτελές ξενοδοχείο στο Las Vegas Strip.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα