Trion Nemesis. 2.000+ άλογα στην αγορά το 2016

Σχετικά άρθρα

Triton Nemesis

Η Trion έδωσε νέες φωτογραφίες και λεπτομέρειες του Nemesis, του νέου supercar που ετοιμάζει και φιλοδοξεί να είναι ταχύτερο από την Bugatti Veyron και το Koenigsegg One:1. Το Nemesis βασίζεται σε ένα ανθρακονημάτινο chassis ενώ από το ίδιο υλικό θα κατασκευάζεται και το αμάξωμα. Έχει pushrod αναρτήσεις και κίνηση παίρνει από έναν 9,0-λίτρων twin-turbo V8 κινητήρα 2.000+ ίππων με την ισχύς να περνά στον δρόμο και από τους τέσσερις τροχούς, μέσω ενός σειριακού 8-τάχυτου κιβωτίου. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι 0-100 στα 2,8 δευτερόλεπτα και τελική 450 χιλιομέτρων την ώρα.

Triton Nemesis

Στο εσωτερικό συναντάμε ψηφιακό ταμπλό και άφθονους χώρους για να ικανοποιήσει ακόμα και ψηλούς οδηγούς. Άξιο αναφοράς είναι πως το αυτοκίνητο θα διαθέτει “Predator Mode”. Όταν ενεργοποιείται αυτό, θα διαφοροποιείται ο φωτισμός, η ανάρτηση, η εξάτμιση, το ύψος της ανάρτησης και ο κόφτης. Στο βασικό εξοπλισμό συναντάμε carbon-κεραμικά φρένα με εξαπίστονες δαγκάνες μπροστά και τετραπίστονες πίσω.

Triton Nemesis

Η Trion θέλει να κατασκευάσει αρχικά 50 αυτοκίνητα με αρχική τιμή τα 786.000 ευρώ.

ΠηγήTriton

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...