Sainz Jr: Αξίζω τη θέση στην Toro Rosso περισσότερο από τον Verstappen

Σχετικά άρθρα

1511592_700790880007147_3544363305344202317_n

Ο νεαρός Ισπανός Carlos Sainz Jr κέρδισε φέτος το πρωτάθλημα Formula Renault 3.5, που θεωρείται από τα σημαντικότερα φυτώρια στο δρόμο προς τη Formula 1. Όμως, βλέπει την απόφαση της Toro Rosso για τη θέση δίπλα στον Max Verstappen να καθυστερεί χαρακτηριστικά. Μετά από την αποχώρηση του Vettel από την μεγάλη ομάδα και την προαγωγή του Kvyat σε αυτή, ο έμπειρος Vergne δείχνει να κερδίζει έδαφος για την παραμονή στη Faenza.

Ο Sainz Jr προσπεράστηκε πέρυσι από τον Kvyat και δεν θέλει να δει το ίδιο να γίνεται και το 2015, ειδικά από τη στιγμή που κερδίζει στις κατηγορίες που συμμετέχει. Έτσι, δήλωσε πως αν ο Verstappen αξίζει να βρεθεί στο κόκπιτ της STR, τότε το ίδιο ισχύει και για αυτόν, αφού βρίσκεται και σε ανώτερη βαθμίδα.

Δεν βλέπω κάποια άλλη θέση σαν τη σωστή επιλογή. Νομίζω ότι αξίζω τη θέση και οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό το επίπεδο (της F1), θα με ενοχλήσει λίγο.

Ο Max ήταν τρίτος στο πρωτάθλημά του (σ.σ. Ευρωπαϊκή F3), το οποίο το κέρδισε ένας άλλος πρωτοεμφανιζόμενος (σ.σ. Esteban Ocon). Εγώ βρίσκομαι στο παραπάνω από αυτό επίπεδο. Είμαι ο νεότερος πρωταθλητής στην ιστορία και έχω κερδίσει με ρεκόρ σε νίκες και ταχύτερους γύρους.

Αν ο Verstappen αξίζει τη θέση (στην Toro Rosso), τότε εγώ την αξίζω ακόμη περισσότερο.

[Photo Copyrights: Carlos Sainz Jr official]

ΠηγήMarca

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...