H Hyundai παρουσίασε το Aslan, ένα μεσαίο πολυτελές sedan για την Κορέα

Σχετικά άρθρα

Hyundai Aslan

H Hyundai παρουσίασε στην Κορέα το Aslan, του οποίου είχαμε πάρει μια ιδέα από το AG τον περασμένο Μάιο στην έκθεση του Busan στη Νότιο Κορέα.

Το luxury compact sedan θα προστεθεί στη προϊοντική γκάμα της κορεάτικης εταιρίας, απευθύνεται μόνο για την εκεί τοπική αγορά και προορίζεται να καλύψει το κενό ανάμεσα στο Gradeur και το Genesis.

Hyundai Aslan

Υιοθετεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία Fluidic Sculpture 2.0 της Hyundai και διαθέτει μια μεγάλη χρωμιωμένη μάσκα, ενώ διαθέτει LED φώτα ημέρας. Η Hyundai το περιγράφεται ως ένα κομψό μπροστοκίνητο σεντάν που προσφέρει “ήσυχη και εκλεπτυσμένη οδηγική άνεση”, καθώς έχει τοποθετήσει διπλά κρύσταλλα στο παρμπρίζ και στα πλαϊνά παράθυρα, έστω να αποτρέψει τους ανεπιθύμητους εξωτερικούς θορύβους να εισέλθουν στη καμπίνα.

Ο σχεδιασμός του εσωτερικού “φέρνει” πολύ σε αυτόν του Genesis και διαθέτει δερμάτινα καθίσματα, ξύλινες επενδύσεις στο ταμπλό και τις πόρτες, ενώ διαθέτει ηλεκτρονικά συστήματα όμως το ενεργό cruise control, σύστημα ειδοποίησης εμπρόσθιας σύγκρουσης, σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας και ανίχνευση τυφλού σημείου. Επίσης, πατάει σε ζάντες 18 ιντσών, διαθέτει 9 αερόσακους, ρυθμιζόμενη ανάρτηση, ABS με EBD και ESP, σύστημα ανίχνευσης πίεσης ελαστικών, αυτόματος κλιματισμός και πολλά άλλα.

Hyundai Aslan

Μηχανικά,εφοδιάζεται με δύο V6 βενζινοκινητήρες, έναν 3-λιτρο 270 ίππων και 310 Nm ροπής και έναν 3,3-λίτρων με 294 ίππων και 346 Nm. Και οι δύο συνδυάζονται με ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο με paddles στο τιμόνι.

Το Hyundai Aslan θα κυκλοφορήσει στην αγορά πριν το τέλος του έτους με τη τιμή του να ξεκινάει από 39,9 εκατ. won (περίπου 29.500 ευρώ), και οι κορεάτες ευελπιστούν να πουλήσουν 22.000 μονάδες το επόμενο χρόνο.

ΠηγήHyundai

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Hyundai ανακαλεί 14.117 Tucson

Η Hyundai προχωρά στην ανάκληση 14.117 Tucson που κατασκευάστηκαν μεταξύ 13 Απριλίου 2021 και 21 Αυγούστου 2023, επειδή ενδέχεται να έχει τοποθετηθεί λάθος ο...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...