Πιθανή επιστροφή της Formula 1 στην Ινδία και ανανέωση συμβολαίου για το Abu Dhabi

Σχετικά άρθρα

xxxx during previews ahead of the Abu Dhabi Formula One Grand Prix at Yas Marina Circuit on November 19, 2014 in Abu Dhabi, United Arab Emirates.

Το τωρινό συμβόλαιο του Abu Dhabi με τη Formula 1 λήγει σε δύο χρόνια. Η πίστα Yas Marina σκοπεύει να φιλοξενήσει για αρκετό καιρό ακόμα αγώνες F1, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό της και για μετά το 2016. Ο Bernie Ecclestone φαίνεται πως είναι πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά των ανθρώπων του Περσικού κόλπου, καθώς είπε:

Όταν λειτούργησε για πρώτη φορά η πίστα Yas Marina, είπα πως μπορεί κάποια μέρα να τη φτάσουν, αλλά δεν θα την περάσουν ποτέ. Το νησί μεταμορφώνεται κάθε χρόνο. Έχουμε έναν υπέροχο συνεργάτη εδώ.

GP INDIA F1/2013

Μια πίστα που έμεινε εκτός προγράμματος μετά από 3 μόλις χρόνια, είναι αυτή της Ινδίας. Οι υπεύθυνοι του Ινδικού GP κάνουν ότι μπορούν για να επαναφέρουν στο Νέο Δελχί τα μονοθέσια Formula 1, σύμφωνα με έναν από τους πρώην υπεύθυνους μάρκετινγκ του αγώνα.

Πρόσφατα, το αφεντικό μας, Sammer Gaur, βρέθηκε με τον Bernie Ecclestone στο Sochi, με σκοπό να επιστρέψει ο αγώνας στην Ινδία. Αν όλα πάνε βάση προγράμματος, τότε το Ινδικό GP θα επιστρέψει από το 2016.

Το ίδιο επιβεβαίωσαν και οι Gaul και Ecclestone, με το μεγάλο κεφάλι της Formula 1 να θέλει πρώτα εγγυήσεις πως η οικονομική κατάσταση είναι καλύτερη από ότι την άφησε.

Με καθησύχασαν πως οι φόροι και τα υπόλοιπα προβλήματα θα ξεκαθαριστούν σύντομα και μετά μπορούμε να επιστρέψουμε. Τώρα είναι πολύ αργά για το 2015, οπότε το κοιτάμε για το 2016.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα