Spy Photos: LaFerrari XX στο Fiorano

Σχετικά άρθρα

LaFerrari XX at Fiorano Spy Photos (1)

Στο Fiorano συνεχίζονται οι δοκιμές της  LaFerrari XX και εσύ μπορείς να την απολαύσεις σε αυτές τις νέες φωτογραφίες, στις οποίες διακρίνεται καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη φορά, το εξωφρενικά αεροδυναμικό bodykit που φορά.

Θα παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα στο Ferrari Finali Mondiali event στο Abu Dhabi, με την Ferrari να έχει τοποθετήσει σε αυτή νέους προφυλακτήρες, μεγάλο διαχύτη, δύο σταθερές πίσω αεροτομές, νέες απολήξεις εξατμίσεων και μπροστά spoiler, με το εσωτερικό να απογυμνώνεται πλήρως και να κρατά μόνο τα άκρως απαραίτητα, έτσι ώστε να μειωθεί όσο γίνεται το βάρος.

LaFerrari XX at Fiorano Spy Photos (8)

Μηχανικά ο V12 6,3-λίτρων κινητήρας θα αναβαθμιστεί, ώστε μαζί με τον ηλεκτροκινητήρα, η LaFerrari XX να αποδίδει 1.063 άλογα, 100 άλογα περισσότερα από το αυτοκίνητο παραγωγής. Τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα μεγαλύτερη των 350 χλμ/ώρα. Είναι αυτός που είχαμε ακούσει πριν από μερικούς μήνες στο Nürburgring, και όχι ο V6 turbo κινητήρας από τη Formula 1, όπως είχε ακουστεί, με το αυτοκίνητο ανεπίσημα να λέγεται ότι έχει γράψει χρόνο 6 λεπτών και 35 δευτερολέπτων στο Nurburgring.

Φυσικά θα φορά αγωνιστικά ελαστικά, με την Ferrari να αναλαμβάνει την αποθήκευση, συντήρηση και μεταφορά των 30 LaFerrari XX που φημολογείται πως θα βγάλει στη παραγωγή, μιας και όπως δηλώνει, δεν θέλει η LaFerrari XX να βρίσκεται κλεισμένη στο γκαράζ ενός συλλέκτη, αλλά μέσα στις πίστες του κόσμου. Η κάθε μια LaFerrari XX θα πωλείται έναντι περίπου 2,5 εκατ. ευρώ, με τους ενδιαφερόμενους να επιλέγονται βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων από Ferrari.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Tέλος παραγωγής για τη Ferrari Roma

Πριν ένα χρόνο η Ferrari αποκάλυψε την ανοιχτή έκδοση του ομορφότερου μοντέλου της γκάμα της, τη Roma Spider, οι παραδόσεις της οποίας ξεκίνησαν το...

Ασφαλιστική δίνει αποζημίωση €530.000 για τρακαρισμένη Ferrari SF90 Stradale

Το περασμένο φθινόπωρο ένας ιδιοκτήτης μιας Ferrari SF90 Stradale είχε ένα ατύχημα σε αυτοκινητόδρομο της Φινλανδίας, με τον οδηγό να διευκρινίζει ότι κινούταν εντός...
Autoblog.gr