Το μεσαίο sedan της Alfa Romeo δε θα ονομάζεται Giulia

Σχετικά άρθρα

Alfa Romeo Giulia Renderings

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Sergio Marchionne είχε δηλώσει ότι στις 24 Ιουνίου 2015 θα παρουσιαστεί η νέα Alfa Romeo, ημέρα που σύμφωνα με τα λεγόμενα του η Alfa Romeo θα ξεκινήσει τη δεύτερη ζωή της.

Τα λόγια αυτά, προφανώς και αντικατοπτρίζουν την σπουδαιότητα των νέων μοντέλων που θα παρουσιάσει η ιταλική φίρμα, με το μεσαίο sedan που θα δούμε το επόμενο καλοκαίρι να είναι το πρώτο από αυτά, το οποίο έχει ήδη κάνει την εμφάνιση του σε κατασκοπευτικές φωτογραφίες, κάτω από το σώμα της Maserati Ghibli.

Alfa Romeo Giulia mule first spy photos

Επίσης, μέχρι σήμερα αναφερόμαστε στο μοντέλο με το όνομα “Giulia“, αλλά τελευταίες αναφορές λένε ότι δεν θα κάνει με το συγκεκριμένο εμπορική καριέρα. Ποιο θα είναι αυτό παραμένει ακόμα άγνωστο, αλλά εσωτερικά έχει κωδική ονομασία Tipo 952, και από θέμα μεγέθους θα τοποθετείται ανάμεσα στην BMW Σειρά 3 και Σειρά 5. Θα βασίζεται πάνω στη νέα πισωκίνητη πλατφόρμα “Giorgio” που έχει εξελιχθεί από κοινού με την Maserati, ενώ θα μπορεί να τοποθετηθεί και σύστημα τετρακίνησης. Μηχανικά, οι Ιταλοί ετοιμάζουν πέντε νέους κινητήρες, τρεις βενζίνης και δύο πετρελαίου, ενώ στα σχέδια της βρίσκεται και ένας V6 υψηλής απόδοσης που θα μπορεί να παράγει περισσότερα από 500 άλογα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Alfa Romeo ανακαλεί 2.571 Tonale

Σε μια ακόμη ανάκληση της Tonale προχωρά η Alfa Romeo παγκοσμίως και αυτή τη φορά επηρεάζονται 2.571 αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2022 και 2024. Ο...

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...