Spy Photos: Το πρώτο μουλάρι της Alfa Romeo Giulia

Σχετικά άρθρα

Alfa Romeo Giulia mule first spy photos

Το πρώτο μουλάρι της Alfa Romeo Giulia είναι αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες. Η Alfa Romeo ξεκίνησε τις δοκιμές του νέου της αυτοκινήτου, το οποίο θα παρουσιαστεί στα τέλη του 2015/αρχές του 2016, με τα πρωτότυπα μουλάρια να φορούν ένα παραμετροποιημένο σώμα της Maserati Ghibli. Από όσα μπορεί κάποιος να καταλάβει για τον σχεδιασμό της, η Giulia έχει κάπως μικρές πίσω πόρτες, με κρυφές χειρολαβές στο ύψος της πίσω κολόνας, ώστε να ενισχυθεί έτσι η coupe εμφάνιση.

Alfa Romeo Giulia mule first spy photos

Από τις φωτογραφίες φαίνεται πως το συνολικό μήκος της Giulia είναι μικρότερο από αυτό της Ghibli, με το πίσω μέρος να σημαντικό μικρότερο. Το μοντέλο φαίνεται να έχει κωδική ονομασία “Tipo 952” και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο Cassino, εκεί όπου η παραγωγή των Fiat Bravo και Lancia Delta σταμάτησε τον περασμένο μήνα, ενώ η παραγωγή της Giulietta, πέρασε στη γραμμή παραγωγής του Chroma.

Το τετράθυρο αυτοκίνητο θα κατασκευαστεί πάνω στη νέα πισωκίνητη πλατφόρμα της Alfa Romeo με τον σχεδιασμό του να αποπνέει ιταλικό ταμπεραμέντο που θα αντέξει στο πέρασμα του χρόνου. Θα ζυγίζει κοντά στον 1,5 τόνο και μηχανικά θα φορά τον 1,75-λίτρων turbo κινητήρα βενζίνης της 4C απόδοσης κοντά στα 240 άλογα, τον 1,400αρη turbo βενζίνης απόδοσης από 105 έως 170 άλογα, τον 1.600αρη και τον 2,0-λιτρο diesel της Alfa Romeo απόδοσης 105 και 175 ίππων, ενώ για τους πιο ανήσυχους, θα υπάρχει διαθέσιμη και η γρήγορη έκδοση GTA που θα φορά τον 3,0-λιτρο V6 twin-turbo που φορά η Ghibli απόδοσης 480-520 ίππων.

Alfa Romeo Giulia mule first spy photos

Οι κινητήρες θα συνεργάζονται με μηχανικά και αυτόματα TCT κιβώτια ταχυτήτων, με την Giulia GTA να συνδυάζεται με ένα διπλοσύμπλεκτο κιβώτιο, που θα στέλνει τη κίνηση στους πίσω τροχούς, ενώ θα διαθέτει και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...