Hamilton: Τα πράγματα στη McLaren θα είναι πιο εύκολα τώρα για τον Alonso

Σχετικά άρθρα

GP CINA F1/2014

Με τις καλύτερες προοπτικές υπέγραφε ο Fernando Alonso ώστε να γίνει ο οδηγός της McLaren το 2007. Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε ο Ισπανός, έτσι δεν ολοκλήρωσε ποτέ το συμβόλαιό του, καθώς έφυγε από το Woking στο τέλος της ίδιας χρονιάς, έχοντας πολύ κακές σχέσεις με τη βρετανική ομάδα και τον Ron Dennis.

Μετά από 5 άγονα χρόνια στη Ferrari, ο Ισπανός θα επιστρέψει -όπως όλα δείχνουν- στη McLaren, παρόλο που ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί τίποτα. Τα πράγματα τώρα είναι πολύ διαφορετικά για τον Ferni, και, σύμφωνα με τον Lewis Hamilton, ο πρώην team-mate του δε θα συναντήσει τις δυσκολίες του 2007.

Είναι μια ενδιαφέρουσα απόφαση για την ομάδα, αλλά του εύχομαι τα καλύτερα. Θα είναι μια νέα εμπειρία γι’ αυτούς. Ο Fernando έχει μεγαλώσει πολύ αυτά τα χρόνια, τόσο σαν οδηγός όσο και ως ένας πιο ώριμος και σοφός άνθρωπος. Και, έχοντας την εμπειρία με τον Ron, τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα και δε θα υπάρχει η δύσκολη κατάσταση της προηγούμενης φοράς.

Η McLaren θα συναντηθεί την Πέμπτη με τους τωρινούς οδηγούς της, Jenson Button και Kevin Magnussen, προκειμένου ν’ αποφασιστεί ποιος από τους δύο θ’ αποτελέσει τον team-mate του “El Nano”. Έτσι, είναι πιθανό να έχουμε ανακοίνωση από τη βρετανική ομάδα τις επόμενες ημέρες.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα