Η Έκθεση Αυτοκινήτου του Λονδίνου επιστρέφει το 2016

Σχετικά άρθρα

LondonMotorShow2008

Το London Motor Show επιστρέφει το 2016, έπειτα από 8 χρόνια απουσίας, όπως ανακοίνωσε ο Πρίγκηπας Michael πριν από μερικές ημέρες.

Με ενθουσιασμό σας ενημερώνω πως υπάρχουν σχέδια για να φέρουμε πίσω το 2016 το Βρετανικό σαλόνι αυτοκινήτου στο Battersea Park. Είναι απλά σωστό να έχει το Λονδίνο μία έκθεση αυτοκινήτου ισάξια της Φρανκφούρτης και της Γενεύης.

Δήλωσε ο Πρίγκηπας Michael. Να σημειώσουμε πως το Battersea Park δεν είναι κάποιου είδους συνεδριακό κέντρο αλλά όντως πάρκο που βρίσκεται στην ακτή του Τάμεση, απέναντι από το Chelsea. Αυτό από μόνο του δίνει ένα άλλο ενδιαφέρον στην έκθεση… Σε αυτό το σημείο δεν έχουμε πολλές πληροφορίες αλλά πηγές Αγγλικών μέσων αναφέρουν πως η έκθεση αυτοκινήτου θα διεξαχθεί στο Λονδίνο από τις 5 έως τις 8 Μαίου, κάτι που αν αληθεύει, θα την κάνει πολύ πιο σύντομη σε διάρκεια από άλλες εκθέσεις που είναι ανοιχτές για 7 ή ακόμα και 10 ημέρες.

ΠηγήTelegraph

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...