Οι αριθμοί του Hamilton για το 2014 μέσα από ένα Infographic

Σχετικά άρθρα

Hamilton Infographic

Η μάχη για το πρωτάθλημα των οδηγών της Formula 1 ήταν φέτος πλήρως επικεντρωμένη στους Lewis Hamilton και Nico Rosberg. Οι δυο τους, έχοντας το ταχύτερο μονοθέσιο, μπόρεσαν με άνεση ν’ αποκοπούν από τους υπόλοιπους και, με τους διπλούς βαθμούς στο τελευταίο αγώνα, υπήρχε ένα ενδιαφέρον για το αν ο Rosberg θα έκανε την ανατροπή.

Τελικώς, αυτή ποτέ δεν ήρθε, έτσι ο Hamilton κατέκτησε το πρωτάθλημα της Formula 1 για δεύτερη φορά στην καριέρα του. Η φετινή του σεζόν συνοψίζεται κατά κάποιον τρόπο στο παρακάτω infographic, το οποίο μας παρουσιάζει τους αριθμούς που αφορούν τον Βρετανό για το 2014, αλλά και κάποιους για την καριέρα του συνολικά.

Μερικοί από αυτούς είναι οι 11 φετινές νίκες, με ποσοστό νικών κοντά στο 58%, τα 16 βάθρα, αλλά και οι γύροι στην πρωτοπορία, με το ποσοστό εκεί να ξεπερνά το 47%. Αυτά μαζί με άλλα στοιχεία είναι πλέον στη διάθεσή σου.

Lewis Hamilton Infographic

ΠηγήUBS

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...