Η Infiniti teasάρει για πρώτη φορά το Q60 concept

Σχετικά άρθρα

infiniti-q60-concept-photo

Στην έκθεση του Los Angeles τον προηγούμενο μήνα, μάθαμε για πρώτη φορά πως η Infiniti σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα ανανεωμένο Q60 στο Detroit. Τώρα, η εταιρία μας δίνει μία πρώτη γεύση του δίθυρου Q50 με αυτή την teaser εικόνα.

Η εικόνα από μόνη της δεν αποκαλύπτει πολλά. Είναι ένα σκοτεινό προφίλ ωστόσο διακρίνεται το χαρακτηριστικό “σπάσιμο” στο κάτω μέρος του πίσω παραθύρου, τα μυώδη φτερά και οι γραμμές που θυμίζουν λίγο κάτι από τα concepts που μας έχει παρουσιάσει η Infiniti τελευταία. Αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός αφού το μοντέλο που θα δούμε στο North American International Auto Show θα είναι και αυτό concept.

Η Infiniti δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες αλλά σε αυτό το σημείο ένα πράγμα είναι σίγουρο. Το ανανεωμένο Q60, ακόμα και ως concept, δεν θα έχει καμία σχέση με το τρέχον Q60 που κυκλοφορεί από το 2008.

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Infiniti Q60 Concept: The Power of Exhilaration

December 12, 2014

Hong Kong – Infiniti today gives an intriguing first look at the premium sports coupe concept to be displayed at the 2015 North American International Auto Show (NAIAS) in Detroit.

Muscular lines are revealed in the silhouette of the Q60 Concept: pure, well-defined contours, making the concept’s intentions easy to understand at first glance.

Overall proportions and full-sized wheels placed out at the corners of Q60 Concept make an unmistakable design statement and add to the exhilaration of the performance coupe. This latest concept builds upon the design language seen on recent Infiniti concept cars, foreshadowing the strong visual consistency to be a key ingredient of products in the future Infiniti lineup.

[/learn_more]

ΠηγήInfiniti

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Ford Mustang το best-seller σπορ αυτοκίνητο του κόσμου

Για περισσότερα από 10 χρόνια το Ford Mustang παραμένει το best seller σπορ αυτοκίνητο παγκοσμίως. Οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν η χώρα που το μοντέλο...

Jeep: Τα 4 πρωτότυπα για το φετινό Easter Jeep Safari

Τέσσερα πρωτότυπα ετοίμασε η Jeep για το φετινό Easter Jeep Safari που διεξάγεται για ακόμη μια χρονιά στην έρημο Moab, στην Γιούτα των HΠΑ....

Η Rimac teasάρει το αυτόνομο ρομποταξί της

Η Rimac επεκτείνεται στην αγορά μαζικής μετακίνησης και στις 26 του Ιούνη θα παρουσιάσει ένα αυτόνομο ρομποταξί, με το εμπορικό του λανσάρισμα να γίνεται...

BMW Vision Neue Klasse X concept

Μετά τις διαρροές, η BMW αποκάλυψε σήμερα το Vision Neue Klasse X concept, ήτοι ένα νέο Vision όχημα που προσφέρει μια πρόγευση της Neue...
Autoblog.gr