Βρέθηκαν 20 από τα κλεμμένα τρόπαια της Red Bull

Σχετικά άρθρα

Red-Bull-Trophies

Πριν από 12 ημέρες, η Red Bull Racing είδε να λείπουν 60 περίπου τρόπαια από το εργοστάσιό της στο Milton Keynes (υπάρχουν αναφορές για ακριβή αριθμό, στα 64) και ήταν φυσικό οι Αρχές να ξεκινήσουν αμέσως έρευνες για τον εντοπισμό τους ή έστω ένα μέρος αυτόν. Ο Helmut Marko υποστηρίζει ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να τα λιώσουν και να πουλήσουν το ασήμι, διότι δύσκολα θα μπορούν να βγάλουν με διαφορετικό τρόπο κέρδος από την κλοπή τους.

Οι έρευνες, όμως, έχουν σημειώσει σημαντική πρόοδο, καθώς η αυστριακή ομάδα ανακοίνωσε πως βρέθηκαν περίπου 20 τρόπαια μέσα στη λίμνη Horseshoe, κοντά στην περιοχή Sandhurst, με τον επί κεφαλής της ομάδας, Christian Horner, να λέει:

Είναι καλά νέα το ότι έχουν βρεθεί μερικά από τα τρόπαιά μας χάρη στη βοήθεια της αστυνομίας και όλων όσων βοήθησαν μέχρι τώρα. Το γεγονός πως κάποια τρόπαια χτυπήθηκαν και πετάχθηκαν στη λίμνη δείχνει πόσο παράλογη ήταν η πράξη των δραστών. Τα τρόπαια σημαίνουν πολλά για την ομάδα, αλλά η πραγματική τους αξία είναι χαμηλή, ενώ η ζημιά που προκλήθηκε στο εργοστάσιο ήταν σημαντική.

Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να φέρουμε τα τρόπαια πίσω στο εργοστάσιο εκεί που ανήκουν και να φέρουμε ρέπλικες από αυτά που δεν μπορούμε να επιστρέψουμε. Ευχαριστούμε για τη βοήθεια όλων των εμπλεκομένων για την έως τώρα βοήθειά τους.

Από την πλευρά του, ο επί κεφαλής ερευνών, Det Con Chris Oakman, δήλωσε:

Μερικά από τα τρόπαια ανασύρθηκαν από την λίμνη Horseshoe, κοντά στο Sandhurst την Κυριακή. Υπολογίζουμε ότι είναι περίπου 20 τα τρόπαια, αλλά είμαστε σε συνεχή επαφή με την Red Bull, ώστε να καθορίσουμε τον ακριβή αριθμό, καθώς κάποια από αυτά έχουν υποστεί ζημιές.

Θα συνεχίσουμε να ρωτάμε τον καθένα για πληροφορίες σχετικά με τη διάρρηξη. Επιπλέον, αν κάποιος δει ένα τρόπαιο ή μέρη από τρόπαια κοντά στην περιοχή της λίμνης Horseshow, ας επικοινωνήσει με τις Αρχές.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα