Με νέα σύντροφο ο Alonso, τον οποίο εκθειάζει ο Lopez

Σχετικά άρθρα

Gerard Lopez

Πριν από 15 μήνες είχαν κυκλοφορήσει οι πρώτες φήμες για το πιθανό ενδιαφέρον της Lotus για τονFernando Alonso. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Gerard Lopez, οι φήμες είχαν κάποια βάση, καθώς η Βρετανική ομάδα είχε στο στόχαστρό της, τον -τότε- οδηγό της Ferrari.

Ήταν μια πραγματική επιλογή. Ανοίξαμε τη πόρτα μας στον Fernando, αλλά ήταν ξεκάθαρο πως είχε άλλους στόχους.

Ο Lopez κάθε άλλο παρά κακία κρατάει στον Alonso, αφού πιστεύει πως ο Ισπανός δικαιούται ένα τρίτο πρωτάθλημα. Φυσικά ο χρόνος δεν γυρνάει πίσω και η McLaren ίσως να είναι η τελευταία ευκαιρία του 33-χρονου πιλότου για την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου.

Το ελπίζω. Είναι ένας οδηγός που δικαιούται τουλάχιστον ένα ακόμα πρωτάθλημα. Θα δούμε αν η McLaren μπορεί να κάνει αυτό που χρειάζεται. Όλα θέλουν χρόνο. Είναι μια περιπέτεια… θα δούμε τι θα γίνει.

Lara Alvarez

Ο Alonso είναι λογικό να μην προτίμησε τη Lotus, καθώς ο στόχος της ομάδας φέτος έπεσε πολύ έξω. Ο Ισπανός εκτός από νέα ομάδα, όμως, έχει και νέα φιλενάδα. Η Ρωσίδα Dasha Kapustina αντικαταστάθηκε από την 28-χρονη δημοσιογράφο, Lara Alvarez, α λα Marchionne. Η Ισπανίδα έκανε την εμφάνιση της με τον Alonso στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ferrari, ενώ η προηγούμενή της σχέση ήταν με τον ποδοσφαιριστή Sergio Ramos.

ΠηγήEl Mundo

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...