Αυτό το άψογο Audi Sport Quattro μπορεί να γίνει δικό σου…

Σχετικά άρθρα

okwbjqbpmnf4klzuswug

Και δεν θα χρειαστεί να πληρώσεις ούτε καν €400.000… εκτός φυσικά αν η δημοπρασία ξεφύγει εντελώς. Γιατί το συγκεκριμένο, εξαιρετικό παράδειγμα θα βγει στο σφυρί από την RM Auctions στη δημοπρασία στην Arizona στις 15 και 16 Ιανουαρίου.

Έχουμε και λέμε: Audi Sport Quattro του 1984. Ένα εκ των μόνο 214 που κατασκευάστηκαν για Group B homologation. Πεντακύλινδρος εν σειρά, 20-βάλβιδος κινητήρας, με χωρητικότητα 2.1 λίτρων και ένα KKK-K27 turbo που παράγει 302 άλογα. Πεντατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο. Quattro τετρακίνηση. Ανεξάρτητη, coilover ανάρτηση και στους τέσσερις τροχούς. 4 δισκόφρενα με τετραπίστονες δαγκάνες της AP Racing. Μόλις 8.237 χιλιόμετρα στο οδόμετρο.

Όταν ήταν καινούριο, κόστιζε στη Γερμανία 200.000 μάρκα και αυτό είναι ένα από τα καλύτερα διατηρημένα, αν όχι το καλύτερο, που έχω δει. Περισσότερες φωτογραφίες μπορείς να δεις στον σύνδεσμο που ακολουθεί.

ΠηγήRM Auctions

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Tέλος παραγωγής για τη Ferrari Roma

Πριν ένα χρόνο η Ferrari αποκάλυψε την ανοιχτή έκδοση του ομορφότερου μοντέλου της γκάμα της, τη Roma Spider, οι παραδόσεις της οποίας ξεκίνησαν το...
Autoblog.gr