Αύξηση θα πάρει για το 2015 ο Ricciardo, παραμένει στη Red Bull ο Buemi

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of China - Previews

Όταν ένας πιλότος καταφέρνει μέσα στις πίστες αυτά που κατάφερε ο Daniel Ricciardo το 2014, είναι λογικό η αξία του να ανεβεί κατακόρυφα. Κι επειδή η Formula 1 δεν “παίζει” με όρους ποδοσφαίρου και μεταγραφές, ο Αυστραλός θα εξαργυρώσει αυτές του τις επιτυχίες με μια αύξηση στο αξίας -μόλις- 750.00 ευρώ συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Sydney Morning Herald, το κασέ του Ricciardo πιθανότατα θα υπερδιπλασιαστεί για τη νέα σεζόν, ενώ θα περιλαμβάνει σημαντικά μπόνους για νίκες και πρωταθλήματα. Την είδηση επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Αυστραλός, χωρίς βέβαια να αποκαλύψει νούμερα, λέγοντας:

Ναι, θα πρέπει (να πληρώνομαι περισσότερο). Πιθανότατα θα έχω μια μικρή αύξηση, οπότε θα δούμε που θα καταλήξει το ποσό.

Στα υπόλοιπα νέα της ομάδας, ο Sebastien Buemi δήλωσε σε συνέντευξή του πως ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Red Bull. Ο ρόλος του Ελβετού περιορίζεται κυρίως στον προσομοιωτή, ενώ με τις δοκιμές να λιγοστεύουν για τις επόμενες σεζόν, θα ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος του στις πίστες.

ONY2466

Ο 26χρονος Buemi αποτελεί παράλληλα τον τρίτο οδηγό της Red Bull, πράγμα που σημαίνει πως σε περίπτωση που κάποιος βασικός πιλότος, είτε της μεγάλης ομάδας, είτε της μικρής, δεν μπορέσει να βρεθεί στο grid κάποιου αγώνα, αυτός θα είναι ο πρώτος υποψήφιος για να τον αντικαταστήσει.

Κανείς δεν επιθυμεί να συμβεί κάτι κακό σε έναν συνάδελφο. Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει να εργάζομαι στον προσομοιωτή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπέγραψα για άλλα δύο χρόνια με την ομάδα.

[Photo Copyrights: Getty Images/Red Bull]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...