Ο Haas αγόρασε τις εγκαταστάσεις της Marussia

Σχετικά άρθρα

Marussia Auction 2

Πριν από λίγες μέρες βγήκαν προς πώληση όλα τα υπάρχοντα της Marussia. Εκτός από παλιότερα μονοθέσια, τα εξαρτήματα τους και τις στολές των οδηγών της μικρής ομάδας, δημοπρατήθηκαν και οι εγκαταστάσεις της. Ο Gene Haas, ιδιοκτήτης της Αμερικάνικης ομάδας που θα συμμετέχει το 2016 στη Formula 1, είχε δείξει από νωρίς το ενδιαφέρον του, δηλώνοντας:

Σίγουρα θα έχουμε εγκαταστάσεις και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχουμε δει ένα μέρος στο Abingdon, αλλά θα δούμε και τα κεντρικά της Marussia.

Σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ, ο Αμερικανός προτίμησε το Banbury, αγοράζοντας όχι μόνο τις εγκαταστάσεις της Marussia, αλλά και τα σχέδια του μονοθεσίου της για το 2015. Το αρχικό πλάνο είναι τα μονοθέσια να κατασκευάζονται στις νέες εγκαταστάσεις της ομάδας στην Αμερική και οι εγκαταστάσεις στην Αγγλία να είναι βοηθητικές, αλλά δεν είναι απίθανο να δούμε τα επόμενα χρόνια και κάποια αλλαγή στα σχέδια της ομάδας.

Marussia Auction

Μεταξύ όσων δημοπρατήθηκαν, πουλήθηκε το ρύγχος του μονοθεσίου του Max Chilton για 19.000€, η στολή και οι μπότες του Timo Glock για 900€, ένα τιμόνι μονοθεσίου του 2010 για 2.800€ και εκατοντάδες καπελάκια και T-shirt της ομάδας.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα