Top Gear Patagonia Special: Μέρος 1ο

Σχετικά άρθρα

tgps (4)

Το πρώτο μέρος του πολυαναμενόμενου επεισοδιακού φετινού χριστουγεννιάτικου επεισοδίου του Top Gear, το Top Gear Patagonia Special που γυρίστηκε στην Αργεντινή, προβλήθηκε στο BBC. Σε αυτό θα δούμε το τι πραγματικά συνέβη στο έδαφος της Αργεντινής, με το αρχικό σενάριο να ήθελε την ομάδα του Top Gear να ξεκινά το ταξίδι της από τη πόλη Bariloche στους πρόποδες της οροσειράς των Άνδεων για να καταλήξει στη πόλη Ushuaia της Παταγονία, μετά από 2.580 χλμ εκπληκτικά όμορφων μερών, οδηγώντας μια Porsche 928, μια Lotus Esprit V8 και ένα Ford Mustang Mach 1 στον αυτοκινητόδρομο Ruta 40 (ή National Route 40) αλλά και στους χωματόδρομους της περιοχής.

tgps (3)

Ωστόσο η επίμαχη πινακίδα “Η982 FKL” ή αν θέλεις το νόημα της “1982 Falklands”, στο αυτοκίνητο του Jeremy Clarkson ανάγκασε την ομάδα του Top Gear να γλιτώνει στο τσακ τον ξυλοδαρμό και να κρυφτεί κάτω από κρεβάτια, προτού φύγει κακήν κακώς από την Αργεντινή, με τα αυτοκίνητα να μένουν εκεί.

Επειδή το video έχει κατέβει από το YouTube, μπορείς να το δεις στο iPlayer του BBC εδώ, αρκεί να πάρεις αγγλική ip. Πως; Κατεβάζοντας αυτό το plugin στον Chrome σου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...