Top Gear S22E03

Σχετικά άρθρα

topgears22e03

Στο τρίτο επεισόδιο της φετινής σεζόν του Top Gear θα δούμε τους Jeremy Clarkson, James May, Richard Hammond μετά την περιπέτεια τους τη περασμένη εβδομάδα στη Βόρειο Αυστραλία και τις όποιες ζημιές προκάλεσαν στα αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν, να γυρίζουν στο στούντιο για ένα συμβατικό επεισόδιο, όσο μπορούν να κάνουν ένα τέτοιο οι συγκεκριμένοι.

Οι τρεις άνδρες ανέλαβαν με καλές προθέσεις την πρόκληση της κατασκευής ενός ασθενοφόρου, ώστε να βοηθήσουν το βρετανικό εθνικό σύστημα υγείας (National Health Service-NHS) και τις εξοντωτικές περικοπές του προϋπολογισμού που αντιμετωπίζει. Όμως, ως συνήθως τα πράγματα δεν πάνε όπως τα σχεδίαζαν.

Πίσω από το τιμόνι του The Reasonably Priced Car, δεν ήταν κάποιος καλλιτέχνης ή πολιτικός, αλλά κάθισε η έκπληξη της χρονιάς που μας πέρασε στη Formula 1, o Αυστραλός Daniel Ricciardo. Φυσικά, επιστρατεύτηκε το παλιό Suzuki Liana, με τον πολλά υποσχόμενο οδηγό να προσπαθεί να αμφισβητήσει τη πρωτοκαθεδρία του Lewis Hamilton.

Μπορείς να δεις το επεισόδιο στο iPlayer του BBC εδώ, αρκεί να πάρεις αγγλική ip. Απλά κατέβασε αυτό το plugin στον Chrome σου, κάντον επανεκκίνηση και τα υπόλοιπα λύνονται διά μαγείας.

ΠηγήBBC

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...