Δες μια Ferrari F12berlinetta να μεταμορφώνεται σε Novitec Rosso F12 N-Largo με 781 άλογα

Σχετικά άρθρα

Novitec Rosso F12 N-Largo

H Novitec Rosso έδωσε ένα video στο οποίο μας δείχνει το πως δημιουργεί την Rosso F12 N-Largo, τη βελτιωμένη Ferrari F12berlinetta που παλαιότερα την έχουμε δει να πιάνει και τα 0-340 χλμ/ώρα. Μηχανικά ο V12 6,3-λίτρων κινητήρας της F12 αποδίδει πλέον 781 άλογα στις 8.500 σ.α.λ με 722 Nm ροπής στις 6.300 σ.α.λ (740 άλογα με 690 Nm ροπής εργοστασιακές τιμές). Με την επιπλέον ιπποδύναμη η τελική ταχύτητα ανέρχεται στα 345 χλμ/ώρα, 5 χλμ/ώρα περισσότερα από την εργοστασιακή, με τον κινητήρα να στροφάρει πλέον έως τις 8.900 σ.α.λ.

 Η απόσταση από το έδαφος μειώθηκε επιπλέον κατά 40 mm, ενώ το μπροστά μέρος διαθέτει ανάρτηση που μπορεί να ψηλώσει κατά 40 mm ώστε να μπορεί να διασχίσει με άνεση ανωμαλίες του δρόμου. Επίσης τοποθετήθηκε νέα εξάτμιση με σύστημα βαλβίδων, με τον οδηγό να ρυθμίζει τον ήχο της μέσω του Manettino διακόπτη στο τιμόνι.

 Στιλιστικά ο Ιταλικός βελτιωτικός οίκος έχει ετοιμάσει νέα αεροδυναμικά μέρη (μπροστά spoiler, πλαϊνά skirts, αεροτομή και διαχύτη) τα οποία είναι κατασκευασμένα από carbon και μπορούν είτε να τοποθετηθούν άβαφα είτε να βαφτούν στο χρώμα του αυτοκινήτου. Η Novitec Rosso φόρεσε επίσης στην F12 νέες ζάντες 21″ με ελαστικά Pirelli διαστάσεων 255/30 μπροστά και 22″ πίσω με ελαστικά διαστάσεων 335/25. Στο εσωτερικό συναντάμε νέα carbon paddles καθώς και δερμάτινες και alcantara επενδύσεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...