Εξαντλήθηκε η Pagani Huayra; Αυτό ήταν;

Σχετικά άρθρα

1A3F4F376BACB507425148C47FA6CC84_B1280_1280_1280_850

Δυστυχώς, έχασες την ευκαιρία σου. Αν αυτά που ακούμε αληθεύουν, τότε έχω να σε πληροφορήσω πως η παραγωγή της Pagani Huayra εξαντλήθηκε. Το μοντέλο έκανε sold out. Ξεπούλησε. Τέρμα. Πάπαλα.

Η παραγωγή της Pagani Huayra ήταν εξ αρχής περιορισμένη στα 100 κομμάτια. Όχι από κάποια ιδιοτροπία του Horacio, αλλά επειδή έτσι προέβλεπε η συμφωνία που έκανε η Ιταλική εταιρία με τον προμηθευτή των κινητήρων της, που δεν είναι άλλος από την AMG. Μπορεί αυτά τα 100 αυτοκίνητα να μην έχουν κατασκευαστεί όλα, αλλά σύμφωνα με τις φήμες, έχουν όλα πωληθεί. Βλέπεις, την ζήτηση από την Ευρώπη, συναγωνίζονται οι Η.Π.Α. αλλά και η Κίνα, οπότε αν όντως αληθεύει ότι η Huayra εξαντλήθηκε, δεν μας προκαλεί εντύπωση.

Μην απογοητεύεσαι όμως, αφού όπως ξέρουμε, στην έκθεση της Γενεύης το 2016, θα παρουσιαστεί η Roadster έκδοση του εκπληκτικού αυτοκίνητου της Pagani, με την εταιρία να παρουσιάζει μέσα στο έτος μια έκδοση έκπληξη, λογικά την nurburgring edition. Συνέχισε την αποταμίευση και αν προλάβεις, ίσως καταφέρεις να μπεις στη λίστα αναμονής γι’ αυτήν.

ΠηγήGT Spirit

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα