Διέρρευσαν για ακόμη μια φορά φωτογραφίες του ανανεωμένου Ford Ranger

Σχετικά άρθρα

2015 Ford Ranger lineup patent image (1)

Το αυστραλιανό CarAdvice κατάφερε και βρήκε φωτογραφίες του ανανεωμένου Ford Ranger και φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να τις δημοσιεύσει. Το νέο pickup της Ford θα είναι διαθέσιμο σε μονοκάμπινο, μονοκάμπινο με πίσω καθίσματα και διπλοκάμπινο και όπως είναι φυσικό, αντλεί σχεδιαστικές λεπτομέρειες από από το νέο Everest, όπου και βασίζεται.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον νέο Ranger, μιας και φωτογραφίες του, έχουν διαρρεύσει τρεις φορές μέσα στους περασμένους μήνες. Φορά νέα φωτιστικά σώματα, νέους προφυλακτήρες και καλύτερο εσωτερικό, ενώ στιλιστικά η κορυφαία έκδοση Wildtrak, έχει μαύρους προφυλακτήρες, μαύρους πλαϊνούς καθρέπτες, ράγες οροφής και ζάντες 18″.

Στο εσωτερικό τα καθίσματα είναι επενδυμένα με δέρμα και ύφασμα σε μαύρες αποχρώσεις με πορτοκαλί πινελιές ενώ έχει χρησιμοποιηθεί ψεύτικο carbon στο ταμπλό. Η καμπίνα του μπορεί να μεταφέρει άνετα 5 επιβάτες και διαθέτει αρκετό χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών. Επίσης, το ανανεωμένο μεγάλο pick-up, διαθέτει premium χαρακτηριστικά, όπως ραδιόφωνο με φωνητικές οδηγίες, κάμερα οπισθοπορείας, δορυφορική πλοήγηση, iPod συνδεσιμότητα, USB, σύνδεση Bluetooth και άλλα πολλά.

Μηχανικά θα εξοπλίζεται με τον 2,2-λίτρων turbodiesel κινητήρα απόδοσης 150 ίππων με 375 Nm ροπής, και με τον 3,2-λίτρων TDCi απόδοσης 200 ίππων με 470 Nm ροπής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...