Test Drive NIssan X-Trail38 Test Drive NIssan X-Trail37

Το νέο Nissan X-Trail προσφέρεται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού, το Energy, το Acenta και το Techna. H τιμής της βασικής προσθιοκίνητης έκδοσης ξεκινάει από €28.390 χωρίς απόσυρση και πέφτει στα €26.960 με το όφελος. Το αυτοκίνητο της δοκιμής ήταν το τετρακίνηση 7-θέσιο Accenta Con με χειροκίνητο κιβώτιο με τη τιμή να ανέρχεται στα €35.440, ενώ με το όφελος απόσυρσις πέφτει στα €34.010 και διαθέτει το Nissan SafetyShield που απαρτίζεται από το σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης, την υποστήριξη προσοχής του οδηγού, το σύστημα αναγνώρισης σημάτων οδικής κυκλοφορίας, τη προειδοποίηση απότομης αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας, τη προειδοποίηση τυφλού σημείου, το σύστημα ανίχνευσης κινούμενων εμποδίων και τη υποβοήθηση υψηλής δέσμης προβολέων.

Test Drive NIssan X-Trail46

Test Drive NIssan X-Trail64 Test Drive NIssan X-Trail65

Ο εξοπλισμός είναι πλήρης από τη βασική ήδη έκδοση και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ESP, Chassis Control (με Active Engine Brake, Active Trace Control & Body Motion Control), air-condition, 4 ηλεκτρικά παράθυρα και ηλεκτρικές ευκολίες, ηχοσύστημα, cruise control και περιοριστή ταχύτητας, ηλεκτρικό χειρόφρενο, ζάντες αλουμινίου, φώτα ημέρας LED, πέντε ιντσών έγχρωμη οθόνη, Bluetooth με μικρόφωνο, hill start assist, συρόμενα και ανακλινόμενα πίσω καθίσματα, καθώς και ένα σύστημα διαχωρισμού των αποσκευών.

Τέλος, αν θελήσεις το αυτόματο κιβώτιο CVT θα πρέπει να πληρώσεις 1.900 ευρώ, και όπως προείπα είναι διαθέσιμο μόνο σε 4×2 μετάδοση. Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές του X-Trail μπορείς να βρεις εδώ.