Σκληρές προπονήσεις για τον Alonso εν όψει Μαλαισίας

Σχετικά άρθρα

Fernando Alonso

Ο Fernando Alonso έχει δύο λόγους να είναι απογοητευμένος για το Αυστραλιανό Grand Prix: ο πρώτος είναι επειδή δεν κατάφερε να πάρει μέρος σε αυτό, ύστερα από το ατύχημα που είχε στις δοκιμές της Βαρκελώνης· ο δεύτερος είναι η κάκιστη απόδοση της McLaren, η οποία μπορεί να τρέχει με πολύ συντηρητικές ρυθμίσεις στο power unit, ωστόσο η MP4-30 θα χρειαστεί κάποια Grands Prix μέχρι να τρέχει χωρίς μεγάλο φόβο για την αξιοπιστία του ιαπωνικού κινητήρα.

Το μόνο που μπορεί να κάνει ο Ferni είναι να επικεντρωθεί στον αγώνα της Μαλαισίας. Προκειμένου να είναι 100% έτοιμος, ο Ισπανός έχει ήδη ξεκινήσει τις «σκληρές προπονήσεις», όπως μας δείχνει με στυλ ο ίδιος, τόσο στο γυμναστήριο, όσο και στο μηχάνημα για τη βελτίωση των αντανακλαστικών του.

Αν και κάποιοι υποστηρίζουν πως ο «El Nano» δε θα οδηγήσει ούτε στη Μαλαισία (27-29 Μαρτίου), ο ίδιος θέλει να τους αλλάξει γνώμη, γράφοντας:

Συνεχίζω να δουλεύω σκληρά. Πίσω στην φυσιολογική ρουτίνα. Επιστροφή στο γραφείο σύντομα.

Βέβαια, όπως έχει τονίσει και η McLaren, για να μπει ξανά στην MP4-30, θα πρέπει να πάρει την έγκριση των ιατρών, ωστόσο όλα δείχνουν ότι θ’ αγωνιστεί στο δεύτερο Grand Prix της σεζόν.

[Thanks για το tip, Γρηγόρη!]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr