Το πρώτο σκίτσο του νέου VW Transporter T6

Σχετικά άρθρα

VW-Transporter-T6

Στις 15 του Απρίλη η Volkswagen θα παρουσιάσει την 6η γενιά του Transporter και αυτό είναι το πρώτο του σκίτσο του νέου βαν. Ο σχεδιασμός του αντλεί στοιχεία από τα Tristar Concept και Eco-Motion Concept με επιβλητική μάσκα με έντονες γωνίες, φαρδύτερη γρίλια και φωτιστικά σώματα με LED φώτα ημέρας. Στο εσωτερικό θα χρησιμοποιηθούν υλικά καλύτερης ποιότητας ενώ ο σχεδιασμός θα θυμίζει περισσότερο επιβατικό και λιγότερο επαγγελματικό όχημα. Μεταξύ άλλων θα συναντάμε μεγάλη οθόνη αφής και σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Με δεδομένο πως το T6 είναι στην ουσία μία αναβαθμισμένη έκδοση του T5, δεν περιμένουμε να αλλάξουν οι διαστάσεις του αυτοκινήτου. Περιμένουμε δε το T6 να προσφέρεται με μεταξόνιο 3 και 3,4 μέτρων. Τέλος, όσον αφορά στους κινητήρες, θα εξοπλίζεται με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου με τις πωλήσεις του να ξεκινούν στην Ευρώπη κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

VOLKSWAGEN COMMERCIAL VEHICLES REVEALS SKETCH OF FORTHCOMING SIXTH-GENERATION TRANSPORTER

Ahead of its official world premiere on 15 April 2015, Volkswagen Commercial Vehicles has revealed a sketch of the sixth-generation Transporter.

When it made its public debut in 1950, few could have predicted the enormous impact the Transporter would have in revolutionising the commercial vehicle market, creating a timeless automotive icon in the process.

Whilst the Transporter has evolved dramatically during that time the philosophy and vision that created the original still holds true.

Getting the job done efficiently and reliably has been at the heart of the Volkswagen philosophy for the past 65 years. Its reputation for rugged reliability has endured over the decades to make the Volkswagen Transporter one of the world’s best-selling light commercial vehicles.

The sixth-generation Transporter will go on sale in the UK later this year.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Ford Mustang το best-seller σπορ αυτοκίνητο του κόσμου

Για περισσότερα από 10 χρόνια το Ford Mustang παραμένει το best seller σπορ αυτοκίνητο παγκοσμίως. Οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν η χώρα που το μοντέλο...

Η Rimac teasάρει το αυτόνομο ρομποταξί της

Η Rimac επεκτείνεται στην αγορά μαζικής μετακίνησης και στις 26 του Ιούνη θα παρουσιάσει ένα αυτόνομο ρομποταξί, με το εμπορικό του λανσάρισμα να γίνεται...

Tο Σεπτέμβριο τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του VW Transporter

Στα τέλη του περασμένου έτους, η Volkswagen ξεκίνησε την teasing καμπάνια του νέου Transporter (T7), για να ανακοινώσει σήμερα ότι το μοντέλο θα αποκαλυφθεί...
Autoblog.gr