Όχι, δεν ξέρουν όλοι πού βρίσκονται οι εξατμίσεις της Porsche 918 Spyder…

Σχετικά άρθρα

Porsche 918 Spyder

Είμαι σίγουρος πως εσύ γνωρίζεις την απάντηση στην ερώτηση «πού βρίσκονται οι απολήξεις των εξατμίσεων της Porsche 918 Spyder». Η Porsche επέλεξε μια ομολογουμένως περίεργη θέση -πάνω από τον κινητήρα- και αυτό φαίνεται πως συνεχίζει να μπερδεύει κάποιους. Όχι, μη φοβάσαι, δεν είναι κάποιος από εμάς.

Αντιθέτως είναι κάποιος… όχι και τόσο petrolhead, αν κι έχει να κάνει με δυνατά και γρήγορα αυτοκίνητα. Είναι ένας υπάλληλος σε μία πίστα που μετρά την ένταση του ήχου ενός αυτοκινήτου, ώστε να μην ενοχλεί τους κατοίκους που βρίσκονται στην περιοχή.

Έρχεται, λοιπόν, η σειρά μιας 918 Spyder, και ο τύπος σκύβει για να βρει τις απολήξεις στο πίσω μέρος, προκειμένου να βάλει το ειδικό όργανο μέτρησης. Έλα, όμως, που δεν είναι εκεί! Χρειάστηκε υπόδειξη για να βρει τη σωστή θέση, και πιστεύω πως δε θα μπορούσε να το κάνει μόνος του, ακόμα και αν εξέταζε για αρκετά λεπτά το hypercar.

Ελπίζω, βέβαια, να μη θεωρήσει ότι έχει αλλάξει η παραδοσιακή θέση των εξατμίσεων και ψάχνει όλα τ’ αυτοκίνητα πρώτα στο πάνω μέρος…

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...