Spy Photo: Η πρώτη του Range Rover Evoque “Plus”

Σχετικά άρθρα

range-rover-sl-15th-003

Δεν έχει περάσει μια μέρα από τη στιγμή που μάθαμε τις πρώτες πληροφορίες για το τέταρτο μοντέλο της Range Rover και μια κατασκοπευτική φωτογραφία του υποτιθέμενου μοντέλου διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Το αυτοκίνητο θα τοποθετηθεί ανάμεσα από τα Evoque και Discovery Sport, και αναμένεται να βγει στη παραγωγή στα τέλη του 2016. Θα βασίζεται στην επερχόμενη Jaguar F-Pace και θα κατασκευάζεται στον εργοστάσιο της εταιρίας στο Solihull, μαζί με την F-Pace και την XE. Θα έχει όμως μεγαλύτερο μεταξόνιο, έτσι ώστε να μεγαλώσουν οι χώροι για τους επιβάτες, αλλά και να μπορεί να προσφερθεί με 7-θέσια διάταξη. Η βρετανική εταιρία θέλοντας να διευρύνει το πελατολόγιο της θα προορίσει το νέο μοντέλο για χρήση κυρίως στο δρόμο, καθιστώντας το μια σοβαρή εναλλακτική των station wagon, γι’αυτό και η σχεδίαση της οροφής θα είναι χαμηλωμένη.

Η τιμή του αναμένεται να ξεκινάει από τις £40.000 (€55.220) για να φτάσει μέχρι τις £65.000 (€89.700) στο πιο πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού. Μηχανικά θα εφοδιάζεται με τους τετρακύλινδρους Ingenium turbo βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες, ενώ οι πιο ακριβές εκδόσεις θα έχουν έναν V6 κινητήρα και σύστημα τετρακίνησης. Φημολογείται ότι θα υπάρξει και μια πλήρως ηλεκτρική έκδοση, χρησιμοποιώντας το ίδιο σύνολο που θα έχει και η Jaguar F-Pace EV, με την αυτονομία του σε ιδανικές συνθήκες να φτάνει τα 482 χλμ., με το κόστος αυτής της έκδοσης να υπολογίζεται από τις £85.000 (€117.000).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...

Στην Αγγλία το εργοστάσιο μπαταριών της Tata, το μεγαλύτερο της Ευρώπης

Ο όμιλος Tata ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινά άμεσα την κατασκευή του μεγαλύτερου εργοστασίου μπαταριών ηλεκτρικών οχημάτων της Ευρώπης. Αυτό θα βρίσκεται στο Gravity Smart Campus...