Η Hyundai πέρασε την VW ως η πιο δημοφιλής μάρκα αυτοκινήτων στη Κίνα

Σχετικά άρθρα

hyundai-logo

Η Hyundai, σύμφωνα με μια νέα έρευνα, είναι το πιο δημοφιλές εμπορικό σήμα στην Κίνα σε ότι αφορά τους κατασκευαστές αυτοκινήτων. Η Hyundai πέρασε σε δημοφιλία την VW και την Buick, με τους Κινέζους να ανακηρύσσουν την Κορεατική φίρμα ως τη κορυφαία μάρκα αυτοκινήτων μαζικής αγοράς.

Η BYD ήταν η κορυφαία κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία στην έρευνα, τερματίζοντας μπροστά από την Toyota και Ford. Η Audi βρέθηκε στη πρώτη θέση στη κατηγορία των πολυτελών αυτοκινήτων. Στην έρευνα συμμετείχαν 11.500 Κινέζοι από 30 πόλεις της Κίνας.

Σε μια άλλη έρευνα, της Deutsche Borse AG, που συμμετείχαν 1.000 Κινέζοι από 30 πόλεις, η VW βγήκε ως η κορυφαία επιλογή των Κινέζων καταναλωτών. Ακολουθούν η BMW και η Buick, με τους Κινέζους να αναφέρουν πως η τιμή και η ασφάλεια είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντας για την επιλογή ενός αυτοκινήτου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αυτό είναι το BYD Shark

Με την BYD να αποκαλύπτει το όνομα του pickup της, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του Shark κατά τη διάρκεια της επίσημης φωτογράφησης του στη Πόλη του...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...