Ο Horner τα βάζει με όσους κρίνουν τον Kvyat

Σχετικά άρθρα

Daniil Kvyat

Η πορεία του Daniil Kvyat στα 4 πρώτα Grands Prix δεν είναι όπως θα περίμεναν κάποιοι ή ακόμα και ο ίδιος. Μόλις 4 βαθμοί και 15η θέση στη βαθμολογία των οδηγών, ωστόσο ο Ρώσος τερμάτισε μόλις σε δύο αγώνες (Μαλαισία και Μπαχρέιν), παίρνοντας την 9η θέση και στα δύο Grands Prix.

Κάποιοι, λοιπόν, έχουν βιαστεί να κρίνουν τον σχεδόν 21χρονο (στις 26 Απριλίου γίνεται 21 ετών), έτσι επεμβαίνει το αφεντικό του, ο επί κεφαλής της Red Bull Racing, Christian Horner, προκειμένου να τα αντικρούσει όλα αυτά.

Το πρόβλημα για τον Daniil είναι ότι είχε πολλά προβλήματα, τα οποία τον έχουν σταματήσει σε ελεύθερα δοκιμαστικά, κατατακτήριες και αγώνες. Όταν δεν είχε προβλήματα, όπως στο Μπαχρέιν, έκανε καλή δουλειά. Στη Μαλαισία, είχε έναν πολύ δυνατό αγώνα.

Είναι πολύ σκληρό να τον κρίνουμε αυτή τη στιγμή, επειδή είναι άδικο. Βλέπουμε ότι είναι σίγουρα γρήγορος, το feedback του είναι δυνατό και είναι πάντα με το κεφάλι ψηλά. Νομίζω πως, με το πέρασμα του χρόνου και με κάποια συνέπεια, θ’ αρχίσετε να βλέπετε τις δυνατότητές του.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...