H BMW η πιο ευυπόληπτη εταιρία του κόσμου

Σχετικά άρθρα

bmw headquarters

Σύμφωνα με τα φετινά αποτελέσματα της έρευνας της Reputation Institute, η BMW είναι η πιο ευυπόληπτη εταιρία του κόσμου, περνώντας μπροστά από τις Google (2η θέση) και Dailmer (3η) θέση. Στην 3η θέση στην κατηγορία των αυτοκινητοβιομηχανιών και στην 14η συνολικά βρίσκεται η Volkswagen και ακολουθούν οι Toyota (4η και 35η), η Volvo (5η και 42η), η Honda (6η και 61η) και η Ford (7η και 65η).

Θα αναρωτιέσαι με τι κριτήρια η έρευνα μετρά το κύρος, την ευυποληψία και τη φήμη μιας εταιρίας. Αρχικά η Reputation Institute πήρε τις 1000 μεγαλύτερες εταιρίες του κόσμου από 41 χώρες, με ετήσια έσοδα τουλάχιστον 1 δισ. δολάρια. Στη δεύτερη φάση, η εταιρία ζήτησε από 61.000 καταναλωτές 15 μεγάλων χωρών (Αυστραλίας, Βραζιλίας, Κίνας, Καναδά, Γαλλίας, Γερμανία, Ινδίας, Ιταλίας, Ιαπωνίας, Μεξικό, Ρωσίας, Νότιου Κορέας, Ισπανία, Αγγλίας και Αμερικής) να βαθμολογήσουν τις 5 εταιρίες που θεωρούν πως έχουν σε μεγαλύτερο βαθμό κύρος, φήμη και ευυποληψία. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της έρευνας μπορείς να τα βρεις στο λινκ της πηγής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...