Ο Bottas δεν έχει συμβόλαιο για το 2016 και διαψεύδει τις φήμες για τη Ferrari

Σχετικά άρθρα

Valtteri Bottas

Μία από τις περσινές εκπλήξεις, όσον αφορά τους οδηγούς, ήταν ο Valtteri Bottas. Το νεαρό της ηλικίας του και τα δείγματα του Φινλανδού έχουν πυροδοτήσει ήδη φήμες σχετικά με το μέλλον του. Μάλιστα, πρόσφατα γράφτηκε ότι έχει υπογράψει συμφωνία με τη Ferrari, ώστε να πάρει τη θέση του Kimi Raikkonen, ο οποίος θα πρέπει ν’ ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Maranello, κάτι που πιθανότατα θα συμβεί μέσα στη σεζόν.

Ο 25χρονος μιλά για όλα αυτά και υπογραμμίζει πως κανένα συμβόλαιο ή συμφωνία δεν έχει υπογράψει για το 2016, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που τον θέλουν στη Scuderia. Αυτό, ωστόσο, αφορά και τη Williams, μιας και το συμβόλαιο των δύο πλευρών ολοκληρώνεται φέτος, κάτι που δεν τον απασχολεί καθόλου τώρα.

Είδα κάποια από αυτά που γράφτηκαν και είναι αρκετά αστείο να το ακούς, γιατί ξέρω πώς έχει η κατάσταση. Πολλοί δημιουργούν φήμες. Αυτή τη στιγμή, είμαι επικεντρωμένος στην τωρινή σεζόν και προσπαθώ να πάρω τα μέγιστα για την ομάδα. Δεν ξέρω τα υπόλοιπα ακόμα.

Δεν έχω τίποτα για την επόμενη σεζόν. Αλλά, δε μιλάω πολύ γι’ αυτό, διότι τέτοια θέματα είναι για το management μου. Προσωπικά, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να συγκεντρωθώ σε αυτή τη στιγμή και αυτή τη σεζόν. Αυτό είναι, επίσης, το καλύτερο για την καριέρα μου. Δεν σκέφτομαι κάτι άλλο.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr