Vettel: Η διαφορά από τη Mercedes είναι ακόμα μεγάλη

Σχετικά άρθρα

Vettel

Με γοργό βήμα προχωρά η Ferrari στον μεγάλο της στόχο να ρίξει τη Mercedes από την κορυφή. Παρά τα προβλήματα με τα φρένα, η γερμανική ομάδα ήταν ανίκητη και στο Μπαχρέιν, έτσι τα βλέμματα στρέφονται πλέον στη Βαρκελώνη, εδώ όπου η SF15-T θα έχει βελτιώσεις στο 70%, ελπίζοντας πως αυτό θα τη φέρει ακόμα πιο κοντά στην κορυφή.

Και πάλι, όμως, η γερμανική ομάδα δεν σκοπεύει εύκολα να εγκαταλείψει τη θέση της, κάτι που ξέρει καλά ο Sebastian Vettel. Ο Γερμανός απαντά ουσιαστικά στους ισχυρισμούς του Niki Lauda, που πιστεύει ότι ο κινητήρας της Ferrari είναι στο ίδιο πλέον επίπεδο με τον δικό τους, λέγοντας:

Κατ’ αρχάς, ο Niki λέει πολλά. Ελπίζω να είναι σωστός, αλλά και ότι θα μπορέσουμε να μειώσουμε αρκετά τη διαφορά. Όχι τόσο πίσω, τρεις μήνες πριν, στις δοκιμές, η διαφορά μας ήταν τεράστια. Αυτά που έγιναν από τότε ήταν πολύ θετικά και θα είναι πολύ καλά νέα αν μπορέσουμε να συνεχίσουμε να το κάνουμε. Αλλά, υπάρχει ακόμα διαφορά και είναι μεγάλη.

Η Βαρκελώνη είναι μια καλή ένδειξη για το πόσο δυνατό πακέτο έχεις. Πιστεύω ότι, αν καταφέρουμε να δείξουμε εδώ ότι κάναμε ένα καλό βήμα μπροστά, νομίζω ότι θα φανταστούμε τι θα γίνει στους επόμενους αγώνες. Πρέπει να είμαστε ταχύτεροι σε όλες τις συνθήκες, και ειδικά στον αγώνα· αυτός είναι ο στόχος μας.

Ξέρουμε την πίστα πολύ καλά και είμαστε πολύ χαρούμενοι με τον τρόπο που συμπεριφέρεται το μονοθέσιο. Όμως, οι συνθήκες είναι διαφορετικές, 15°C και 20°C πιο ζεστές, κάτι που μπορεί ν’ αλλάξει πολλά. Επιπλέον, έχουμε την εμπειρία από τους 4 πρώτους αγώνες, και πιστεύω ότι μάθαμε πολλά και βελτιώσαμε το μονοθέσιο, κάτι που θα φανεί αυτό το Σαββατοκύριακο.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...