Η Toyota teasάρει το νέο Hilux

Σχετικά άρθρα

Χωρίς τίτλο

Παρότι έχουμε δει το νέο Hilux, η Toyota τηρεί το δικό της πρόγραμμα και μας teasάρει το επερχόμενο μοντέλο. Το video που θα δεις παρακάτω, προέρχεται από την Toyota Ταϋλάνδης και γι’ αυτό υπάρχει ο χαρακτηρισμός “Revo”.

Όσον αφορά στην εμφάνιση, δεν έχει νόημα να πούμε οτιδήποτε γιατί είναι κάτι που έχουμε δει. Περισσότερο ενδιαφέρον έχουν οι λεπτομέρειες για τους κινητήρες με τους οποίους θα εξοπλίζεται το νέο Hilux. Αυτοί παρουσιάστηκαν στο πρόσφατο Vienna Motor Symposium και αποτελούν την νέα “Economy with Superior Thermal Efficient Combustion”. Πρόκειται για δύο turbodiesels 2.4 και 2.8 λίτρων που αποδίδουν 160 άλογα και 400 Nm ροπής και 177 άλογα και 450 Nm ροπής αντίστοιχα. Οι κινητήρες επωφελούνται από τη χρήση turbo μεταβλητής γεωμετρίας και θα συνδυάζονται με ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Χωρίς να είναι επιβεβαιώμενο, περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση του 2016 Hilux να γίνει στις 21 Μαΐου.

ΠηγήYoutube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...