Στο Μονακό η ανακοίνωση για το νέο συμβόλαιο του Hamilton

Σχετικά άρθρα

Lewis Hamilton

Κάτι περισσότερο από σίγουρη ήταν και είναι η ανανέωση του Lewis Hamilton με τη Mercedes. Βέβαια, οι φήμες, στο γνωστό τους παιχνίδι, έκαναν λόγο για επαφές με τη Ferrari, παρόλο που υπήρξε διάψευση από τον Maurizio Arrivabene. Το νέο συμβόλαιο ήταν θέμα χρόνου, όπως είχε προειδοποιήσει και ο Niki Lauda και θα πρέπει να περιμένουμε ανακοινώσεις στο επόμενο Grand Prix.

Ο Πρωταθλητής, αφού διαψεύδει με τη σειρά του τα δημοσιεύματα για συνομιλίες με τη Scuderia και για τα ποσά που γράφονται, δηλώνει πως, για το νέο συμβόλαιο, συμβουλεύτηκε τους δικηγόρους του, διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Βρετανός δεν έχει κάποιον manager αυτή τη στιγμή.

Αυτά είναι απολύτως αηδίες (για τις φήμες σχετικά με τη Ferrari). Όλα όσα γράφονται για τα λεφτά είναι γενικά βλακείες. Θα το δείτε στο Μονακό. Κάτι θα έχω για εσάς εκεί.

Έχω διαβάσει το συμβόλαιό μου αρκετές φορές, έτσι μιλάω άπταιστα τη νομική ορολογία. Θα μπορούσα να γράψω το δικό μου συμβόλαιο τώρα. Αυτό είναι καλό, γιατί, όταν αποσυρθώ, θα γράψω κάποια συμβόλαια. Αν κάποιος χρειαστεί manager, νομίζω ότι θα μπορούσα να δουλέψω γι’ αυτόν.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα