Ο Haas αρνείται ν’ αποκλείσει την Patrick από τη Formula 1

Σχετικά άρθρα

Danica Patrick

Πόσες φορές έχει συνδεθεί το όνομα της Danica Patrick με τη Formula 1; Σίγουρα, όχι μια-δυο, διότι, όπως και να το κάνουμε, η Αμερικανίδα είναι από τις πιο γνωστές γυναίκες στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, κάτι που την κάνει αυτομάτως μέρος των δημοσιευμάτων που έχουμε διαβάζει κατά καιρούς για τους μελλοντικούς οδηγούς στο δημοφιλέστερο μηχανοκίνητο άθλημα.

Το 2016, οι Αμερικανοί θα δώσουν το παρών στη Formula 1, μέσω της  Haas F1 Team, η οποία αρνείται να λάβει τον χαρακτηρισμό της μικρής ομάδας της Ferrari. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να γνωρίζουμε τους οδηγούς της ομάδας, και ο Gene Haas, ιδιοκτήτης της Haas F1, θέλει τουλάχιστον ένα οδηγό από τις ΗΠΑ, αν και αυτό είναι δύσκολο.

Το όνομα της Patrick μπορεί πάντα να έρθει στην επιφάνεια, και ο Haas δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η 33χρονη να κάνει τελικά το μεγάλο βήμα, αν και ο ίδιος γνωρίζει ότι κάτι τέτοιο είναι πρακτικά σχεδόν απίθανο, παρόλο που έχει εκφράσει και στο παρελθόν την επιθυμία του γι’ αυτή.

Αν ο χορηγός της είναι μαζί είναι μαζί, τότε τίποτα όλα είναι πιθανά. Δε θέλουμε ν’ αποκλείουμε τα πάντα, αλλά είναι προφανές ότι βρίσκεται στα NASCAR και είναι δύσκολο να πάρει μέρος στη Formula 1. Η Danica είναι πολύ εμπορική οδηγός και, αν γίνει κάτι, είμαστε πολύ τυχεροί που η GoDaddy θα μας δώσει αρκετό χρόνο για να βρούμε χορηγό που θα την αντικαταστήσει, διότι (η Patrick) μπορεί να πουλήσει πάντα. Δίνει μεγάλη προσοχή στην πίστα, όπως όλοι οι οδηγοί, έτσι είναι πολύτιμη.

Θα περιμένουμε μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού για να δούμε ποιοι οδηγοί είναι διαθέσιμοι. Προφανώς, τα μονοθέσια της Formula 1 είναι μοναδικά, και πιθανώς χρειάζεσαι κάποιον που να έχει εμπειρία οδήγησης τέτοιων αυτοκινήτων. Θα ήταν πολύ ωραίο αν μπορούσαμε να έχουμε έναν Αμερικανό σε μία αμερικανική ομάδα της Formula 1, αλλά πρέπει να ευθυγραμμιστούν πολλοί πλανήτες για να συμβεί αυτό.

Πάντως, ο επί κεφαλής της ομάδας, Guenther Steiner, δεν προτείνει σε κανέναν να στηχοιματίσει υπέρ της Patrick, η οποία συνεχίζει ν’ αγωνίζεται για λογαριασμό της Stewart-Haas Racing, των Tony Stewart και Haas.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...