Τα 11 πιο εξωφρενικά ακριβά χρώματα

Σχετικά άρθρα

[nextpage title=”Εισαγωγή” ]

Car Colors

Το πρώτο πράγμα που τραβά την προσοχή μας σ’ ένα αυτοκίνητο είναι η εξωτερική του εμφάνιση. Πέρα από τη σχεδίαση, υπάρχει και κάτι ακόμα που συμβάλει στο να σχηματιστεί μια προσωπική γνώμη για την εικόνα ενός αυτοκινήτου, και αυτό δεν είναι άλλο από το χρώμα. Χιλιάδες είναι τα χρώματα που μπορούν να «ντύσουν» ένα αυτοκίνητο, ωστόσο δεν είναι όλα τους συνηθισμένα.

Στην προσπάθειά τους να εντυπωσιάσουν, να κάνουν πιο μοναδικό ένα ακριβό αυτοκίνητο και φυσικά να κερδίσουν εύκολα χρήματα, οι εταιρείες δίνουν στον επίδοξο, πλούσιο αγοραστή την ευκαιρία ν’ αποκτήσει το αγαπημένο του όχημα σε μοναδικά χρώματα, τα οποία, όμως, είναι πολύ ακριβά, ενώ το κόστος κάποιες φορές είναι ικανό να σου πάρει το μυαλό. Ας περάσουμε, λοιπόν, να δούμε τα 11 ακριβότερα χρώματα αυτή τη στιγμή στην κόσμο.

[/nextpage]

[nextpage title=”BMW” ]

BMW M5 Facelift 2014

Κι ενώ εσύ βλέπεις μια BMW M5 σε ασημί χρώμα, η γερμανική εταιρεία μάς λέει πως το Pure Metal Silver χρώμα αξίζει τα €8.000. «Τόσα πολλά για ένα χρώμα που στους περισσότερους φαίνεται απλά ασημί», σκέφτεσαι, έχοντας κι εμένα στην πλευρά σου.

[/nextpage]

[nextpage title=”Audi” ]

RS 6

Ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα για ευκατάστατους οικογενειάρχες είναι το Audi RS 6, διαθέτοντας ομορφιά, ταχύτητα, δύναμη και αγριάδα. Θέλεις να ξοδέψεις κάτι παραπάνω για ένα μοναδικό χρώμα; Το ματ Daytona Grey είναι στη διάθεσή σου, αρκεί να δώσεις €10.000.

[/nextpage]

[nextpage title=”Range Rover” ]

Range Rover

Η χαρά του κάγκουρα βρίσκεται στο σώμα του Range Rover. Το βρετανικό SUV είναι ένα από τα ομορφότερα και πιστεύω πως δε χρειάζεται να επιλέξεις το Autobiography ChromaFlair για να το βάψεις. Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί πρέπει τα χρώματα ν’ αλλάζουν ανάλογα με την οπτική γωνία, ειδικότερα σε τέτοια οχήματα. Η τιμή του; €11.000.

[/nextpage]

[nextpage title=”Mercedes-Benz” ]

SLS

Τι χρώμα είναι η Mercedes-Benz SLS AMG που βλέπεις; Ασημί, θα μου απαντήσεις. Έλα, όμως, που δεν είναι ένα απλό ασημί. Η Merc το ονομάζει Alubeam Silver και το κοστολογεί στα €15.000. Ισχύουν όσα έγραψα για την M5· μην επαναλαμβάνομαι.

[/nextpage]

[nextpage title=”Ferrari” ]

SA Aperta

Ένα από τα πιο ερωτεύσημα «ανοιχτά» αυτοκίνητα είναι η Ferrari SA Aperta. Σίγουρα, όποιος το έχει στην κατοχή του θα μπορεί να αισθάνεται πως δεν οδηγεί ένα συνηθισμένο αυτοκίνητο, ωστόσο η Ferrari μπορεί να τον κάνει να νιώσει ακόμα πιο μοναδικός: αν πληρώσει €19.360 για να έχει ένα χρώμα τριπλής επίστρωσης.

[/nextpage]

[nextpage title=”G-Class” ]

G 63 AMG

«Τρελό» αυτοκίνητο, «τρελό» SUV, «τρελό» off-road. Αν θέλεις να ολοκληρώσεις αυτή την… τρέλα για την G-Class η Mercedes-Benz σού παρουσιάζει τα τρελά χρώματα! Διάλεξε ένα εκ των πορτοκαλί, κίτρινο, μοβ, λαχανί και μπορντό, δώσε €20.000 και μπορείς να το απολαύσεις στο θηριώδες SUV σου.

[/nextpage]

[nextpage title=”Bentley” ]

Bentley Mulsanne

Γνωστή για την προσοχή της στη λεπτομέρεια, η Bentley δε θα μπορούσε ν’ απουσιάζει. Η βρετανική φίρμα σού έχει 120 συγκεκριμένα χρώματα να διαλέξεις για την Mulsanne. Θέλεις κάποιο από αυτά; Κανένα πρόβλημα, αρκεί ν’ αποχωριστείς €33.500.

[/nextpage]

[nextpage title=”Porsche” ]

918 Spyder

Ας ανέβουν κι άλλο οι τιμές. Όχι μόνο για το αυτοκίνητο, αλλά και για το χρώμα. Η 918 Spyder μόνο φθηνή δε θεωρείται, και η Porsche μπορεί να κάνει ακόμα πιο ακριβό το hypercar της. Το ειδικό Liquid Metal χρωμιωμένο ασημί ή μπλε δίνει -με €50.000- μια διαφορετική απόχρωση στο ισχυρότερο γερμανικό αυτοκίνητο.

[/nextpage]

[nextpage title=”Koenigsegg” ]

Regera

Ένα από τα highlights της φετινή Έκθεσης στη Γενεύη ήταν το τελευταίο και τελειότερο δημιούργημα του Christian von Koenigsegg, η Regera. Στη ελβετική πόλη, λοιπόν, μάθαμε ότι, για ν’ αλλάξεις το χρώμα μετά το πέρας της καταλυτικής ημερομηνίας, θα πρέπει να πληρώσεις €60.000 και να περιμένεις τρεις μήνες μέχρι να «γευτείς» το hypercar σου, γεγονός που δεν αφορά μόνο την Regera.

[/nextpage]

[nextpage title=”Pagani” ]

Pagani Huayra Clear Carbon Edition Live in Geneva 2012

Αν είσαι λάτρης του carbon, και θέλεις ν’ αγοράσεις ένα πανάκριβο αυτοκίνητο το οποίο να έχει σώμα από carbon, τότε η Huayra είναι μια καλή λύση. Βέβαια, η τιμή της είναι ολίγον τι «τσιμπημένη», αλλά είμαι σίγουρος πως, αν κάποιος θέλει να ξοδέψει κοντά στο €1.000.000 για αυτοκίνητο, δεν του είναι πρόβλημα τα €112.500 που κοστίζει η παραπάνω εμφάνιση.

[/nextpage]

[nextpage title=”Bugatti” ]

Veyron Grand Sport

Μπορεί να το φαντάστηκες, διότι η Bugatti έχει την τάση να θέλει να στρέφει το ενδιαφέρον επάνω της. Έρχεται να ταράξει τα νερά με την Veyron Carbon Finish. Ουσιαστικά πρόκειται για την Grand Sport Vitesse με τα 1.200 άλογα και τα 1.500 N·m ροπής, ωστόσο το σώμα της είναι από γυμνό carbon, γεγονός που κάνει τη γαλλική εταιρεία να σηκώσει την τιμή του «χρώματος» αυτού στα €250.000.

[/nextpage]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Tέλος παραγωγής για τη Ferrari Roma

Πριν ένα χρόνο η Ferrari αποκάλυψε την ανοιχτή έκδοση του ομορφότερου μοντέλου της γκάμα της, τη Roma Spider, οι παραδόσεις της οποίας ξεκίνησαν το...
Autoblog.gr