Η οικογένεια της De Villota εξετάζει το ενδεχόμενο προσφυγής

Σχετικά άρθρα

de villota

Εχθές διαβάσαμε πως ολοκληρώθηκε η έρευνα για το θάνατο της Maria de Villota, της άτυχης οδηγού που είχε ένα σοβαρότατο ατύχημα σε δοκιμές για λογαριασμό της Marussia (πλέον Manor). Η Ισπανίδα κέρδισε αρχικά τη μάχη με τους τραυματισμούς της, όμως, περίπου ένα χρόνο μετά, έχασε τη ζωή της εξαιτίας νευρολογικών βλαβών που είχε υποστεί στο ατύχημα.

Το τμήμα Υγείας και Προστασίας της Μεγάλης Βρετανίας αποφάνθηκε πως η ομάδα δεν έφερε ευθύνη για το ατύχημα, απαλλάσσοντας την από οποιαδήποτε κατηγορία. Παράλληλα, ενημέρωσε για την απόφαση την οικογένεια της αδικοχαμένης De Villota, η οποία, όμως, δεν φαίνεται να έμεινε ικανοποιημένη. Πλέον, η οικογένεια έχει επεξεργαστεί το κείμενο και εξετάζει το ενδεχόμενο προσφυγής, τονίζοντας σε ανακοίνωσή της, πως:

Θα εκτιμήσουμε την έναρξη των κατάλληλων νομικών ενεργειών για την εκχώρηση πολιτικής ευθύνης, προκειμένου να αποφευχθεί εξαιτίας αμέλειας, όπως ήταν άλλωστε και η επιθυμία της Maria, ένα ατύχημα όπως αυτό που συνέβη.

ViaGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr