Η Nissan θα παρουσιάσει το 2015 Juke-R Nismo στο Goodwood

Σχετικά άρθρα

2015 Nissan Juke-R NISMO teaser

Η Nissan ανακοίνωσε ότι το 2015 Juke-R Nismo θα κάνει ντεμπούτο στις 25 Ιουνίου, στο Goodwood Festival of Speed. Μέχρι στιγμής, η Ιαπωνική εταιρία δεν έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες για το τι θα περιλαμβάνει η αναβαθμισμένη έκδοση του Juke-R αλλά πρέπει μάλλον να θεωρούμε δεδομένο ότι θα κινείται από τον twin-turbo V6 των 3.8 λίτρων που κινεί και το GT-R.

Nissan Juke-R NISMO

Το μεγάλο ερωτηματικό, είναι αν θα είναι αυτός του απλού GT-R ή ο αναβαθμισμένος των 600 αλόγων που κινεί το GT-R Nismo. Όπως και να έχει, το 2015 Juke-R Nismo θα είναι σίγουρα ταχύτερο από τον προκάτοχο του. Κάτι που επίσης δεν γνωρίζουμε, είναι αν το παρόν μοντέλο θα είναι concept ή αν θα περάσει σε εξαιρετικά περιορισμένη παραγωγή όπως το Juke-R – που να υπενθυμίσουμε ότι κόστιζε περί τα €500.000!

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

THE NISSAN JUKE-R IS BACK – AND NOW WITH ADDED NISMO

The original was the world’s first supercar crossover.

Now, Nissan is set to unleash its latest evolution… the Nissan Juke-R NISMO.

Using the latest technology, styling and running gear from NISMO products, the supercar beating crossover will be unveiled and unleashed at Goodwood Festival of Speed (UK) on June 25th.

[/learn_more]

ΠηγήNissan

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...