Ανακοινώθηκε η ημερομηνία προβολής του τελευταίου επεισοδίου του Top Gear

Σχετικά άρθρα

topgear

Το BBC πριν μια εβδομάδα έδωσε το πολυαναμενόμενο trailer του τελευταίο επεισοδίου της 22ης σεζόν του Top Gear, το οποίο σταμάτησε μετά τη μπουνιά που έριξε ο Jeremy Clarkson σε έναν παραγωγό του Top Gear. Αυτό που δεν ξέραμε ήταν η ημερομηνία που θα προβληθεί στο βρετανικό κανάλι.

Πριν από λίγα λεπτά, όμως, μάθαμε ότι θα “παιχτεί” την Κυριακή 28 Ιουνίου, την κλασική ώρα (20:00 Αγγλίας, 22:00 Ελλάδας). Αυτό που ξέρουμε είναι πως το υλικό των 3 εναπομεινάντων επεισοδίων έχει μονταριστεί σε ένα επεισόδιο μεγαλύτερης διάρκειας της 1 ώρας. Τη παρουσίασή του θα την κάνουν οι Richard Hammond και James May και σε αυτό θα δούμε τους τρεις πρώην παρουσιαστές του Top Gear να έχουν μια από τις μεταξύ τους μάχες οδηγώντας τα MGB GT, Fiat 124 Spider και Peugeot 304 Cabriolet, αλλά και μια πρόκληση με τα παλιά Vauxhall Frontera, Jeep Cherokee και Mitsubishi Shogun Pinin.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...