Τουλάχιστον 3 νεκροί οπαδοί της F1 μετά από δυστύχημα στην πόλη Graz

Σχετικά άρθρα

Graz

Ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό συνέβη σήμερα στην πόλη Graz της Αυστρίας, το οποίο στοίχισε τη ζωή σε 3 ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 36. Όλα έγιναν στην κεντρική πλατεία της δεύτερης μεγαλύτερης αυστριακής πόλης, όταν ένας 26χρονος άνδρας έπεσε με το Daewoo Rexton του σ’ ένα πλήθος που το αποτελούσαν οπαδοί της Formula 1, οι οποίοι βρισκόταν εκεί για το Αυστριακό Grand Prix που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο.

Οι λόγοι για την πράξη του αυτή δεν είναι ακόμα γνωστοί και δεν μπορούν να εξηγηθούν, ενώ ο ίδιος είναι οικογενειάρχης με δύο παιδιά. Η αστυνομία κατάφερε να τον συλλάβει γρήγορα, αποκλείοντας το ενδεχόμενο να πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια. Η κατάσταση που επικράτησε μετά από την επίθεση αυτή ήταν τρομερή, με τους μάρτυρες να κάνουν λόγο για ανθρώπους που ούρλιαζαν κι έκλαιγαν, ενώ λέγεται ότι το SUV κινούνταν με 100 χλμ/ώρα όταν έπεσε πάνω στους άτυχους ανθρώπους.

Ο δήμαρχος της πόλης, Siegfried Nagl, είδε με τα μάτια του ό,τι συνέβη και δηλώνει βέβαιος πως ο 26χρονος έπεσε σκόπιμα πάνω στους ανθρώπους, ενώ κάποιοι υποστηρίζουν πως ο άνδρας είναι ψυχικά διαταραγμένος.

Ενημέρωση: Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο Βόσνιος δράστης, ονόματι Alen Rizvanovic, έχει ιστορικό ψυχικών διαταραχών και περιστατικών βίας, ενώ η βρετανική εφημερίδα γράφει πως ένας από τους 3 νεκρούς ήταν ένα 4χρονο αγοράκι.

ΠηγήBBC

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...