Spy Photo: H BMW X7 είναι σχεδόν έτοιμη, η BMW απορρίπτει τις M3 Touring και M7

Σχετικά άρθρα

Η BMW έχει σχεδόν έτοιμη την X7, αν κρίνουμε από τη παραπάνω φωτογραφία. Το αυτοκίνητο θα είναι κατά μισό μέτρο μεγαλύτερο από την X5, και θα βασίζεται πάνω στην CLAR πλατφόρμα, την ίδια που χρησιμοποιεί η νέα Σειράς 7. Η ανάρτηση και ορισμένα ακόμα εξαρτήματα θα προέρχονται από την X5 ενώ φυσικά, θα είναι διαθέσιμο είτε ως πισωκίνητο, είτε ως τετρακίνητο.

Η γκάμα των προσφερόμενων κινητήρων θα περιλαμβάνει τα γνωστά από τα άλλα SUV της φίρμας, σύνολα, καθώς και μία plug-in υβριδική έκδοση που κατά πάσα πιθανότητα, θα χρησιμοποιεί μία εκδοχή του συστήματος της X5 xDrive40e. Στην κορυφή της γκάμας, θα βρίσκεται ένας V12 κινητήρας. Αυτός, θα είναι πιθανότατα μία αναβαθμισμένη έκδοση του 6-λιτρου V12 της απερχόμενης 760i.

Όσον αφορά στο εσωτερικό, το επταθέσιο SUV ακούγεται πως θα διαθέτει το πολυτελέστερο εσωτερικό που έχουμε δει ποτέ σε BMW – πολυτελέστερο ακόμα και από την νέα 7άρα. Γι’ αυτό η τιμή του θα ξεκινά –αν αληθεύουν οι φήμες- από τις €130.000.

Στις σχετικές ειδήσεις, το αφεντικό του τμήματος M της BMW, Frank van Meel, σε πρόσφατη συνέντευξή του θέλησε να βάλει τέλος στις όποιες φήμες θέλουν την εταιρία του να βγάζει στην αγορά την M3 Touring και την M7. Για την M3 Touring είπε πως θεωρούν πως δεν υπάρχει η επαρκή ζήτηση, ενώ πιστεύουν πως η Μ7 δεν μπορεί να μπει στη γκάμα της Σειράς 7, η οποία στοχεύει ως επί το πλείστον στην πολυτέλεια και όχι στις κορυφαίες επιδόσεις. Συμπλήρωσε πως θα προστεθούν αρκετές M Performance εκδόσεις που θα γεφυρώσουν το χάσμα ιπποδύναμης ανάμεσα στις απλές και Μ εκδόσεις, ενώ επιβεβαίωσε πως θα υπάρχουν M εκδόσεις των X3 και X4.

ΠηγήTelegraaf

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...