Το Skoda Fabia Combi δεν αρέσει στους ελέφαντες

Σχετικά άρθρα

459941

Όσο ήρεμοι μπορούν να δείχνουν οι ελέφαντες στα ντοκιμαντέρ, άλλο τόσο εξαγριωμένοι μπορούν να γίνουν. Αρκετές είναι οι φορές που το έχουμε δει αυτό, με τ’ αυτοκίνητα να πληρώνουν κάποιες φορές την οργή τους. Το πιο πρόσφατο περιστατικό σημειώθηκε στη Δανία, όταν ένας ελέφαντας προκάλεσε ζημιές σ’ ένα Skoda Fabia Combi.

Πώς έφτασαν, όμως, τα πράγματα εκεί; Στην περιοχή Karrebaeksminde, είναι σύνηθες οι ελέφαντες από ένα τοπικό τσίρκο να δροσίζονται στη θάλασσα, με τον κόσμο να μαζεύεται για να παρακολουθήσει το θέαμα. Οι τρεις ελέφαντες, αφού έκαναν το μπάνιο τους, στον δρόμο για το τσίρκο, πανικοβλήθηκαν από την παρουσία του κόσμου.

Οι υπάλληλοι του τσίρκου προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τους ελέφαντες, ενώ ο κόσμος απομακρύνονταν, προκειμένου να προφυλαχθεί. Ένας από τους ελέφαντες δεν ήταν όσο υπάκουος όσο θα έπρεπε, έτσι ο υπάλληλος τον χτύπησε με λοστό που είχε στα χέρια του. Το θηριώδες ζώο όχι απλώς δεν ηρέμησε, μα έγινε ακόμα πιο άγριο.

Έτσι, θέλησε να κυνηγήσει αυτόν που τον χτύπησε, και τελικώς την πλήρωσε το Fabia Combi που ήταν εκεί παρκαρισμένο. Ο ελέφαντας σήκωσε στον αέρα το αυτοκίνητο και στη συνέχεια το έσπρωξε από τον εμπρός μέρος, αφήνοντας για τα καλά τα σημάδια του, ωστόσο το ευτύχημα είναι ότι κανένας άνθρωπος δεν τραυματίστηκε.

https://www.youtube.com/watch?v=0Pk3-q-_Bk0

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...